duminică, februarie 28, 2021
5.6 C
Craiova

Compania de salubritate Craiova închide casieriile

Compania de salubritate Craiova a decis să suspende activitatea casieriilor pe durata stării de urgență.

„În contextul instituirii restricțiilor de circulație a persoanelor pe timpul zilei, prin intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020, SC Salubritate Craiova SRL, în calitate de operator de salubritate cu activitate delegată pe teritoriul municipiului Craiova, a decis suspendarea programului cu publicul precum și a încasărilor la casieria societății, începând din data de 25.03.2020”, se arată în comunicatul remis presei de companie.

Petițiile precum și documentațiile pentru obținerea avizelor tehnice vor fi transmise doar prin e-mail la adresele office@salubritate-craiova.ro, craiovacurata@yahoo.com și salub_craiova@yahoo.com, prin curier sau poștă la adresa din Craiova, strada Brestei, nr. 129A sau prin fax la numărul 0372/003.629.

De asemenea, abonații pot solicita telefonic asistență la numerele 0251/422.733 (dispecerat, apelabil non stop) și 0251/414.660, interior 122 (Serviciul Abonați) sau interior 106 (Compartiment Relații cu Publicul).

Încheierea contractelor noi de prestări servicii (colectare deșeuri menajere, colectare deșeuri moloz, dezinfecție, dezinsecție, deratizare etc.) se solicită fie în scris, prin poștă electronică sau fax, fie telefonic, la numerele de telefon de mai sus, petentul menționând obligatoriu un număr de telefon la care poate fi contactat.

Reamintim abonaților că pot solicita, folosind una dintre modalitățile de contact amintite, primirea facturii lunare automat, prin e-mail. De asemenea, clienții societății pot achita contravaloarea facturilor utilizând mijloacele de plată alternative: plata prin internet banking, la unitățile bancare sau în magazinele partenere PayPoint”, se mai precizează în comunicat.

Acces restricționat și la adăpostul de câini

De asemenea, a fost suspendat și programul de vizită în Adăpostul canin Breasta, fiind permis în incintă doar accesul voluntarilor.

„Programul de vizită la Adăpostul canin Breasta se va reduce, începând cu data de 25.03.2020, publicul urmând să aibă acces în incinta Adăpostului zilnic, de luni până vineri, între orele 12.00 și 14.00.

Sâmbăta și duminica nu va mai fi permis accesul vizitatorilor. Precizăm că modificarea are loc în contextul măsurilor luate la nivel local și național pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip de Coronavirus.

Reamintim craiovenilor că pot veni zilnic la adăpost, în timpul programului sus-menționat, pentru a adopta un câine fără stăpân. Accesul în adăpost și adopția se fac în baza documentului de identitate. Întregul proces de adopție este gratuit”, menționează cei de la Salubritate Craiova.

Ultimele stiri

Polițiștii șpăgari de la Olt, ajutați de Curtea de Apel Craiova: flagrantul e respins!

Probele prin care era dovedit flagrantul în cazul celor patru polițiști șpăgari de la Poliția Rutieră Olt au fost...

Mai multe articole din aceeasi categorie