Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Conducatorii CSU Craiova cer folosirea numelui de “Universitatea Craiova” in Liga 1! Oltenii lui Rotaru aduc mai multe argumente in solicitarea de la LPF si FRF!

Conducatorii echipei numarul 1 din Banie, CS Universitatea Craiova, incearca , din nou, sa recupereze numele marii echipe a Oltenilor. Sefii echipei patronate de Mihai Rotaru au solicitat

În ședința viitoare a CEx ar urma să fie prezentate și punctele de vedere juridice ale LPF și FRF, după cum anunță Gazeta. Oficialii echipei din Liga 1 au prezentat în adresa către FRF mai multe motive în baza cărora solicită ca din sezonul viitor să participe în Liga 1 sub denumirea de ”Universitatea Craiova”.

Argumentele pentru care oltenii cer numele vechii echipe

  • CS U Craiova are un contract de licență cu Clubul Sportiv ”Universitatea Craiova” privind marca”
  • ”Clubul Sportiv Universitatea Craiova deține atât marca înregistrată ”Universitatea Craiova”, cât și marca notorie ”Universitatea Craiova”, așa cum reiese din Sentința Civilă 1351/2015, pronunțată de Tribunalul București și confirmată prin ÎCCJ prin decizia 1313/2017”
  • ”Nu există nicio altă marcă ”Universitatea Craiova” înregistrată la OSIM, întrucât Club Sportiv Universitatea Craiova s-a opus în justiție”

Numele Universitatea Craiova a disparut din fotbalul romanesc odata cu dezafilierea clubului condus la vremea respectiva de Adrian Mititelu.

Dupa anul 2013 in Craiova au aparut doua noi echipe care se revendica de la adevarata Universitatea Craiova, insa niciuna dintre acestea poarta oficial in acte numele iubit de intreaga suflare fotbalistica din Oltenia si nu numai.

Oficialii echipei craiovene din Liga 1, vorbim de U Craiova 1948 CS, au depus la FRF o solicitare in vederea schimbarii numelui in Universitatea Craiova.

“Am solicitat un punct de vedere din partea celor de la LPF, nu l-am primit, astfel incat s-a amanat aceasta decizie, anume de posibilitate de folosire a brandului in Liga 1”, a spus Razvan Burleanu dupa sedinta Comitetului Executiv din 13 iunie.

Urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv este programata pe 3 iulie, data pana la care LPF ar putea oferi un raspuns la aceasta speta.

Liga 1 incepe noul sezon pe 12-15 iulie.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of