sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Conference League: Universitatea Craiova are meciuri grele

Tragerea la sorți a meciurilor din cadrul turului 3 preliminar al Conference League a produs o surpriză neplăcută Universității Craiova. Dacă trece de albanezii de la Laci, CS Universitatea Craiova va da în turul 3 preliminar din Conference League peste Anderlecht, una dintre echipele de top ale Europei.

Laci – Craiova, în turul 2 preliminar al Conference League, e programat mâine, 22 iulie, de la ora 20:00. Returul se joacă o săptămână mai târziu, pe „Ion Oblemenco”, de la ora 21:30.

Sorin Cârțu a comentat posibila înfruntare cu belgienii.

„Am văzut că jucăm cu Anderlecht. Este atipic să vorbim despre Anderlecht înainte să jucăm cele două meciuri cu Laci. Sunt destul de dificile. Poate ar fi bine dacă echipa s-ar gândi la Anderlecht ca un stimulent major pentru partidele astea două, cu Laci. Ar fi bine să își propună să aibă loc această întâlnire. Este o echipă cu un statut aparte în fotbalul european, de mare tradiție, și foarte valoroasă. E bine să îți măsori forțele, să vezi care îți este stadiul de exprimare. Cel mai bun prilej este cu echipe de valoare”, a declarat pentru Antena sport, citat de gsp.ro, Sorin Cârțu, președintele CSU.

Cu cine joacă echipele româneşti în turul trei preliminar din Conference League:

  • FCSB – Kolos Kovalivka
  • Sepsi Sf. Gheorghe – Sutjeska/Maccabi Tel Aviv
  • U Craiova – Anderlecht.

Echipa Craiovei a ajuns deja în Albania, având în vedere că mâine e deja meciul cu Laci.

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie