luni, iunie 24, 2024
28.4 C
Craiova

Consiliul Județean Dolj curtează India: i-au prezentat ambasadorului oportunitățile din județ

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Mihai Neațu a fost primit, azi, de către ambasadorul Indiei la București, Excelența Sa Rahul Shrivastava, în cadrul unei întâlniri pe agenda căreia s-au aflat oportunitățile pentru dezvoltarea relațiilor economice bilaterale.

„A fost o întâlnire benefică, în cadrul căreia am putut prezenta oferta județului nostru, principalele facilități pe care le vor regăsi aici cei interesați să-și dezvolte afaceri în Dolj – un mesaj bine receptat și care, sunt convins, va avea ecouri pozitive în mediul antreprenorial.

Așa cum l-am asigurat pe domnul ambasador, Consiliul Județean a acționat în permanență ca un partener și un susținător al întreprinzătorilor, după cum o atestă și parcurile industriale create, continuând această strategie prin înființarea de noi platforme economice.

Dezvoltarea infrastructurii de transport în Dolj cunoaște una dintre cele mai intense etape, un domeniu în care și instituția noastră are o contribuție semnificativă, prin investiții în modernizarea și extinderea Aeroportului Internațional Craiova, dar și în îmbunătățirea rețelei rutiere pe care o gestionează. La aceasta se adaugă, desigur, proiectul de anvergură care vizează construirea drumului expres Craiova – Pitești.

Craiova reprezintă un pol de concentrare a industriei moderne, în sfera automotive, dar este, în egală măsură, un puternic centru universitar, cu o bună reputație în afara granițelor și există parteneriate funcționale între mediul academic și cel privat pentru desfășurarea de activități de cercetare – dezvoltare“, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Mihai Neațu.

Întâlnirea de la București, reprezintă a doua rundă de discuții între reprezentanții Ambasadei Indiei și cei ai autorităților județene, după ce, în noiembrie 2020, președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a primit vizita Excelenței Sale Rahul Shrivastava la Palatul Administrativ din Craiova.

 

Ultimele stiri

Sabrina Voinea, răvășitoare în rochie de seară la „Gala Femei de Succes”!

Cea mai bună gimnastă din România a fost premiată pentru readucerea gimnasticii românești pe podiumurile internaționale! Pe scena pe...

Mai multe articole din aceeasi categorie