Continua razboiul dintre Ponta si Dragnea! Fostul prim-ministru l-a demolat pe Dragnea dupa interventia acestuia la conferinta judeteana Gorj a PSD: “A vazut catusele si l-au lasat nervii!”

Continua razboiul intre Victor Ponta si Liviu Dragnea! Dupa ce Dragnea a participat la Targu Jiu la conferinta judeteana a PSD, Ponta, care este si deputat de Gorj, l-a atacat virulent pe cel care i-a luat locul ca presedinte PSD.

“Nu au anunțat unde se ține conferința județeană la Gorj. Târgu Jiu nu este un oraș așa mare să pleci de la hotel cu o oră și 45 de minute înainte, să ajungi la sală. A plecat cu o oră și 45 înainte, a ajuns cu o oră și jumătate înainte, a intrat prin spate și a stat pitit să nu mai vină cătușele și protestatarii împotriva lui. Dacă, dincolo de această lașitate și de stilul lui șobolănesc, are curaj, noi suntem dispuși să ducem această bătălie și românii să decidă. Dacă îi dau 46% lui Dragnea, vom respecta votul”, a spus Ponta duminică în conferință de presă. 

Actualul lider al Pro România a spus că își dorește o bătălie politică cu Liviu Dragnea, dar crede că acesta este prea laș. “Liviu Dragnea, dacă nu ești chiar așa laș cum se vede, pune-te pe primul loc la PSD. Pune-l pe Codrin Ștefănescu pe locul 2, pune-l pe Drăghici pe locul 3 și hai să decidă oamenii. A văzut ieri cătușele și l-au lăsat nervii. Azi am vorbit cu cei care m-au votat, cei care mă susțin la Gorj, domnul Dragnea a ajuns cu o oră și jumătate înainte, l-au băgat prin spate în sala unde se ține conferința. Nu știu ce a făcut o oră și jumătate, cred că a stat în baie”, a spus Ponta.

Razboiul dintre Ponta si Dragnea incepe sa domine politica romaneasca fiind mai dur decat cel dintre Dragnea si Iohannis. Doua razboaie care macina politica romaneasca si care nu stim daca sunt in interesul tarii, astfel incat sa limpezeasca apele.

“Dragnea a vazut catusele si l-au lasat nervii!”

Razboiul a capatat amploare dupa ce Dragnea a spus ca partidul lui Ponta, Pro Romania, este plin de masoni si securisti. Ponta i-a dat imediat replica vorbind de catuse si nervi.

Liviu Dragnea „a văzut ieri cătușele (aluzie la un grup de protestatari care l-au întâmpinat pe Liviu Dragnea la Reșița agitând cătușe – n.r.) și l-au lăsat nervii”, a spus Victor Ponta. El susține că a aflat că duminică, la Târgu Jiu, Liviu Dragnea a fost băgat prin spate, cu o oră și jumătate înainte, în sala unde se ține conferința PSD. „Nu știu ce a făcut cu o oră și jumătate înainte, probabil că a stat în baie. (…) A stat pitit să nu mai vină cătușele și protestatarii”, a comentat ironic liderul Pro România. „Dacă dincolo de această lașitate și de stilul lui șobolănesc are curaj, noi suntem dispuși să ducem această bătălie și românii să decidă”, a spus Victor Ponta. El a mai afirmat despre liderul PSD că este un tip „laș, fricos, isteric, care se teme pentru liberatea și pentru banii pe care i-a furat”.

 Preşedintele PSD le-a transmis, ieri, de la Reşiţa, un mesaj foştilor colegi de partid care au trecut la Pro România. „O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști, ce afaceri se învârt”, i-a avertizat Liviu Dragnea. Lui Liviu Dragnea îi este frică de Pro România, spune în replică Victor Ponta

 „Vă spun eu care e boala: în luna martie va fi audiat la Înalta Curte în apelul pe care îl are, în luna aprilie în mod normal sunt depozițiile avocaților, în luna mai trebuie să se dea sentința. Eu, unul, ca om care am trecut prin aceste experiențe neplăcute, eu nu cred în poveștile lui Dragnea că și-a aranjat el completul, că o să-l achite, că a vorbit cu nu știu cine, eu sunt convins că judecătorii de la Înalta Curte, cei cinci, dacă au probe – și se pare că au – îl vor condamna, dacă n-au, sigur, îl vor achita. Această problemă personală a lui Dragnea se reflectă însă asupra întregii societăți și aici sunt două întrebări: când va da ordonanța prin care să scape de închisoare și faptul că dna Dăncilă – am văzut acum că are și Cancelarie – probabil că nu-și dorește să semneze și să intre în istorie ca cea care l-a salvat pe Dragnea și pe alții de închisoare; și ce se întâmplă cu PSD dacă o să aibă un lider care conduce din închisoare ca Toto Riina (lider mafiot din Italia – n.r.)?” – a arătat liderul Pro România.

„Coșmarul lui politic este Pro România, coșmarul lui personal este procesul, lațul care se strânge și noi suntem dispuși, avem tot curajul și hotărârea să ne luptăm cu Dragnea până la capăt”, a adăugat Victor Ponta. Între timp, avem niște probleme de funcționare a Guvernului României, a statului român, ordonanțe care ne afectează zi de zi, care se dau, care se iau înapoi”, a mai spus Victor Ponta exemplificând cu Ordonanța 114 și cu „scrisoarea pierdută” a lui Eugen Teodorovici, ministrul de finanțe, către Standard and Poor’s.

Circul desartaciunii a fost total prin aparitia lui Ion Iordache de la ALDE

Conferinta judeteana de la Gorj i-a permis lui Dragnea sa faca noi promisiuni electorale. Conform liderului PSD vor fi drumuri care sa lege Oltenia de restul tarii: Craiova – Pitesti, Pitesti – Sibiu, Craiova – Targu Jiu. Vor fi investitii, vor fi fel si fel de realizari. Daca l-ar fi avut si pe Darius Valcov langa el, poate lista de promisiuni ar fi fost si mai mare.

Totul a culminat cu interventia presedintelui ALDE Gorj, Ion Iordache. Demn de Caragiale, acesta a facut apel la liderii PSD-isti sa puna interesele judetului Gorj inaintea celor personale. Abonat la contractele cu statul, Iordache a atins perfectiunea imposturii prin aceasta luare de pozitie, el fiind unul dintre cei mai criticati politcieni locali din cauza modului cum si-a facut averea, nu putini fiind cei care il numesc Baronul de Turceni.

Totul despre averea imensa a lui Iordache puteti citi in articolul publicat de gorjeanul.ro:

Averea lui Iordache îi conferă titlul de “baron” de Turceni

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu