Contre intre Victor Piturca si Sorin Cartu! Ce decizie va lua patronul Mihai Rotaru?!

Victor Piţurcă a ameninţat că mută echipa de la Craiova din cauza gazonului de pe Ion Oblemenco, iar Oltenia este în alertă. Antrenorul Universităţii vrea ca Primăria să schimbe suprafaţa de joc pe care o consideră improprie şi care a jucat un rol decisiv în eşecul de duminică în faţa celor de la FCSB .

Sorin Cîrţu îi dă dreptate lui Victor Piţurcă, dar nu concepe ca echipa Craiovei să înceapă din nou să joace pe terenuri străine. 

“O decizie ca asta e importantă, nu se poate lua aşa brusc. Într-adevăr, gazonul e sub orice critică, iar victoria FCSB-ului a fost facilitată de cum a sărit mingea la şutul lui Florinel Coman, pentru că execuţia nu a fost aşa de periculoasă ca portarul să nu reţină. În rest, cum trebuia el să intervină, să ţină mâinile, e altă poveste.

Este exclus să se gândească cineva să ne mutăm, am discutat şi cu domnul Rotaru. Păi noi ne-am luptat atâta pentru identitatea echipei acestea, am suferit cât s-a construit stadionul, am jucat şi pe Extensiv, am pierdut şi meciuri, am jucat pe alte terenuri proaste, şi acum iar o luăm pe drumuri?”, a răbufnit preşedintele Universităţii Craiova într-o intervenţie la Fotbal Club. 

“Fara gazon ca la Sabareni!”

Sorin Cîrţu speră ca autorităţile să rezolve problema pentru că bătaie de joc să-ţi baţi joc de o investiţie atât de importantă. Fosta glorie a Craiovei speră ca Ion Oblemenco să nu copieze soarta Arenei Naţionale.   

“Gazonul se poate schimba, e aceeaşi situaţie ca pe Arena Naţională. Nu e normal să construieşti un stadion de peste 30 de milioane de euro şi apoi să pui un gazon care se rupe la fiecare pas.

Auzisem la un moment dat şi explicaţiile unui administrator de la Arena Naţională, că a pus gazon de la Săbăreni. Păi faci stadion de 250 de milioane de euro ca să pui gazon de la Săbăreni, a înnebunit lumea!

Când e să punem scena pe care joacă actorii facem cârpeli. E important şi modul cum e întocmit contractul, că unul ar fi spus că schimbă gazonul, dar să nu intrăm 3 luni de zile pe el! Dar ce vrea, să-l însămânţeze să pună porumb…Suntem în 2019!,” a precizat Sorin Cîrţu. 

“Un gazon nu poate costa 250.000 de euro ca la Bucuresti!”

Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă. “Le-am spus celor care se ocupă de aceste lucruri: fiţi atenţi, indiferent că primăria cumpără gazonul, trebuie să vedem şi noi ce calitate are acest gazon!”, a adăugat managerul general al grupării alb-albastre.

Victor Pițurcă a atras atenția să nu se întâmple la fel ca pe Arena Națională, unde atât jucătorii echipei naționale, cât și cei ai lui Dinamo s-au plâns de calitatea gazonului de pe Arena Națională.

“Un gazon nu poate să coste mai mult de 50-60.000 de euro, gazonul propriu-zis. Hai să zicem 70-80.000. Pe urmă mai costă montarea şi aşa mai departe. Nu poate să coste mai mult. Când aud de 250.000, nu ştiu cine comandă, cum comandă, ce se întâmplă“, a declarat Piţurcă.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu