luni, ianuarie 24, 2022
-3.6 C
Craiova

Copilul căzut de la etajul 4 al unui bloc din Râmnicu Vâlcea, transferat la Craiova

Copilul de 7 ani care a căzut cu tatăl său de la etajul patru al unui bloc de pe strada Cocorilor din cartierul Traian al municipiului Râmnicu Vâlcea a fost transportat la Craiova. Băiatul a primit îngrijiri medicale de terapie intensivă, iar de acolo a fost transferat la Clinica de Chirurgie Ortopedie Pediatrică, unde continuă să primească tratament de specialitate.

El este conștient, cooperant și stabil hemodinamic. Conform unor surse citate de Antena 1, micuțul prezintă traumatism de coloană cervicală și traumatism toracic cu fracturi costale, prin precipitare.

Pe 5 ianuarie, un bărbat de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc, cu un copil de 7 ani în brațe. Motivele nu sunt deocamdată cunoscute. Bărbatul a decedat la scurt timp după ce a fost dus la spital. Mama copilului, asistentă medical, era la serviciu în momentul producerii tragediei. Se pare că bărbatul avea unele probleme psihice.

 

Ultimele stiri

Bogdan Aurescu participă azi la reuniunea miniștrilor de Externe ai UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa astăzi, la Bruxelles, la reuniunea şefilor diplomaţiilor din statele membre UE. Pe...

Mai multe articole din aceeasi categorie