sâmbătă, aprilie 17, 2021
2.2 C
Craiova

Cornel Dinu, critic cu Mirel Rădoi: „Era un miracol dacă reuşeam să câştigăm cu Armenia!”

Continuă ecourile după meciul dintre echipele naționale ale Armeniei și României. Selecționata noastră a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), de echipa Armeniei, în etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Fostul antrenor al Naționalei, Cornel Dinu a vorbit, imediat după meci, în cadrul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport, despre partidă. El a mărturisit că şi la scorul de 2-1 pentru România, a simţit că Armenia va câştiga acest meci:

„O diferenţă clară de educaţie fotbalistică. Nu puteam să merg pe mâna povestitorului Stoichiţă, n-are nicio vină el, ci ăia care distrug fotbalul românesc. Ce pot să spun? Cred că era un miracol dacă reuşeam să câştigăm acest joc. Nu am văzut o concepţie clară, o continuitate la Rădoi. El impresionează prin faptul că spune că joacă ofensiv.

Armenia a jucat un fotbal modern, un 4-4-2 bine aşezat. Şi la 2-1 pentru noi credeam că Armenia nu pierde această partidă. Sunt o naţie extraordinară, o populaţie de 2 milioane, negustori cu simţul realităţii. Nu întâmplător au adus un antrenor spaniol de 65 de ani, care a fost la Bilbao, la Sevilla, şi care a aşezat o echipă net superioară nouă. Au fost şase schimbări, s-a încheiat discuţia! N-am înţeles nimic. Aş fi jucat de la început, de la partida cu Macedonia, cu acest Cicâldău.

Avem nişte jucători care sunt rodul pământului, nu al aratului pământului. Jumătate dintre ei sunt crescuţi într-o unică academie productivă şi funcţională, cea a lui Gică Hagi” a mărturisit Cornel Dinu, în exclusivitate, la Telekom Sport.

Clasamentul grupei:

1. Armenia – 9 puncte,

2. Germania – 6 puncte,

3. Macedonia de Nord – 3 puncte,

4. România – 3 puncte,

5. Islanda – niciun punct,

6. Liechtenstein – niciun punct.

Ultimele stiri

Ajutor de stat pentru viticultori: 500 de euro pe hectar

Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Adrian Chesnoiu (PSD Olt), a anunțat că a fost aprobată în plen...

Mai multe articole din aceeasi categorie