Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Craiova a ratat sansa de a o egala pe FCSB in clasament si de a se apropia de CFR! Doar egal cu Viitorul lui Hagi, dupa un penalty ratat de Koljici!

Plecarea lui Mitrita a lasat urme in jocul Craiovei, care nu a reusit sa treaca de Viitorul lui Hagi, terminand 0-0 in deplsare. Daca invingeau, jucatorii lui Mangia ar fi egalat pe FCSB in clasament si s-ar fi apropiat la 5 puncte de CFR C;uj, puncte care se inuumatatesc o data cu inceperea play-off-ului.

Alb-albaștrii au avut șansa deschiderii scorului în minutul 31, când Elvir Koljici a bătut foarte slab, telefonat, o lovitură de la 11 metri obținută tot de el, după o ușoară împingere a olandezului  Kuipers.

O ocazie uriașă a fost irosită în minutul 46, când Dimitrov i-a furat o minge lui de Nooijer, i-a pasat lui Mihăilă, dar acesta a luftan dintr-o poziție favorabilă. A urmat un șut bun al lui Cicâldău, boxat fără emoții de Cojocaru (’47), iar jocul a continuat cu contrele Viitorului.

Gazdele au fost la un pas de gol în minutul 65, când Ianis Hagi l-a servit excelent pe De Nooijer, iar acesta a șutat puternic de la 12 metri lateral stânga, însă Pigliacelli a închis bine unghiul.

O ocazie uriașă a irosit-o Ianis Hagi, care a fost blocat din postura de unu la unu de Pigliacelli, care a avut o intervenție de fundaș (’79).

FC Viitorul: Cojocaru – Mladen, Țâru, Kuipers (’46, Boboc), de Nooijer – Achim (’70, Casap), T. Băluță, Iacob – Vînă, Hagi, Houri (’82, Rivaldinho). Antrenor: Gică Hagi.

„U“ Craiova: Pigliacelli – Dimitrov (’70, Martic), Donkor, Kelic, Ferreira – Mateiu, Cicâldău – Meza Colli, Mihăilă (’66, Rocha), Bancu – Koljic (’80, Cristea). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Houri ’9, Kuipers ’30, Vînă ’90+2 / Donkor ’2, Kelic ’34, Dimitrov ’45.

Mangia e sigur ca va gasi inlocuitor pentru Mitrita!

„Această echipă cunoaște două, trei sisteme de joc. Stilul de joc nu este schimbat în niciunul dintre ele. Nu este o problemă plecarea lui Mitriță. Să vedem cum sunt și fizic jucătorii pe care îi avem la dispoziție, apoi stabilim ce trebuie să facem.

Probabil vom mai găsi soluții în această perioadă de mercato. Este posibil să mai aducem pe cineva. Eu nu vorbesc de jucătorii altor echipe. Nu este elegant, nu-mi place. Sunt jucători buni în România și în afară. Trebuie să vedem dacă sunt soluții pentru noi”, a declarat Mangia la Look TV. 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of