Craiova a terminat prost sezonul, dar patronul Rotaru a dat petrecere! Muzica si lautari, asezonate cu injuraturi la adresa lui FCSB, Dinamo si Rapid!

CS Universitatea a incheiat lamentabil sezonul 2018-2019, terminand pe locul 4 si tremura copios pentru ca, in finala Cupei, Viitorul lui Hagi sa bata Astra si sa permita Craiovei sa mearga in Europa League. Desi nu au avut nimic de sarbatorit, patronul Mihai Rotaru a dat mare petrecere mare, cu muzica si lautari. Petrecere care a fost mai mult decat incinsa, Rotaru si toti jucatorii injurand, pe muzica lautarilor, toate echipele mari din Bucuresti: FCSB, Dinamo si Rapid.

La petrecerea de final de an a Universităţii Craiova, finanţatorul clubului a fost în prim-plan, scandând împotriva rivalelor tradiţionale. Mihai Rotaru a fost acompaniat de primii doi căpitani ai Craiovei, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mateiu, fotbalişti care au fost doriţi în trecut de FCSB.

“Am fost în B, suntem în A, să-i dăm la **** lui Steaua. Şi lui Dinamo, şi lui Rapid, pentru că Ştiinţa n-a murit”, au strigat la unison atât Mihai Rotaru, cât şi primii doi căpitani ai echipei din Bănei, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mateiu.

În clipul de 50 de secunde, Rotaru și Bancu îl acompaniază pe cântăreț și scandează trivialități la adresa rivalelor Dinamo, Steaua și Rapid.

Afaceristul și căpitanul clubului pronunță versurile injurioase, în timp ce, în plan secundar, Mateiu, Bărbuț și restul jucătorilor se mulțumesc doar să aplaude. 

Urmariti imaginile incredibile AICI

Sursa: telekomsport.ro

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu