Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Craiova, din nou zguduita de lumea interlopa! Un avocat, din oras, a fost batut pentru ca voia sa reclame la DIICOT un politist pentru trafic de persoane!

Craiova este din nou zguduita de un scandal care are iz de lume interlopa! Un avocat din oras, Eugen Ruican, a fost batut si amenintat repetat de fratele unui politist pe care urma sa il acuze de trafic de persoane la DIICOT din partea unei cliente.

Avocatul Eugen Ruican susţine ca era la biroul său din Craiova, împreună cu o clientă, când a fost atacat. Femeia urma sa depună o plângere la DIICOT împotriva fostului poliţist Dan Ilina şi a fratelui acestuia.

“Mi-a povestit cum primeau bani din traficul de persoane. Lunar, primeau din Germania 1.500-1.700 de euro”, a declarat avocatul.   Incidentul a avut loc sâmbătă, 5 Ianuarie, la cabinetul de avocatură al lui Eugen Ruican. Bărbatul susţine că Ana Maria Lepădatu, o tânăra din Petroşani, i-ar fi cerut ajutorul într-o speţa în care este acuzată de trafic de persoane.

Femeia i-ar fi povestit care era traseul banilor pe care-i trimitea din Germania.   “Mi-a spus că banii îi trimitea pe numele fratelui fostului poliţist. Sâmbătă dimineaţa am fost sunat de Dan Ilina şi ameninţat că-mi rupe picioarele dacă o duc să depună plângere. Culmea este că eu pe acest Ilina l-am aparat când era poliţist, într-un caz de ultraj”, a declarat avocatul.   Eugen Ruican spune că nu a luat în seama ameninţările.

“După ce am vorbit cu clienta mea, m-am trezit în faţă biroului cu fratele fostului poliţist. Mi-a cerut să îngenunchez şi m-a lovit exact în piciorul la care am o infirmitate, în urmă unui accident rutier. Am dureri cumplite”, a spus avocatul.

Eugen Ruican a ajuns la spitalul de urgentă din Craiova, unde a primit îngrijiri medicale. El le- a povestit poliţiştilor care au venit la spital ce s-a întâmplat şi susţine că va face plângeri inclusiv la Crimă Organizată şi DIICOT.

Sursa si foto: adevarul.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of