Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Craiova ii mai da o lovitura lui Gigi Becali! Dupa Andrei Cristea, oltenii l-au suflat celor de la FCSB si pe puternicul Carlos Fortes! Continua negocierile si pentru Alex Ionita de la CFR Cluj!

Craiova nu a stat deloc sa contemple cele 7,4 milioane de euro luate de la New York City pe Mitrita si a trecut la noi transferuri. In negocieri si cu CFR Cluj pentru Alex Raduta, oltenii s-au miscat mai repede in tratativele cu Gaz Meta Medias si au reusit sa se inteleaga pentru venirea in Banie a puternicului atacant Fortes.

Pentru transferul lui Carlos Fortes, CSU Craiova le va plăti celor de la Gaz Metan Mediaș 60.000 de euro, de două ori mai mult decât oferea Gigi Becali. La finalul sezonului, oltenii vor mai achita încă 150.000 de euro, iar medieșenii au 10% dintr-un viitor transfer.

Carlos Fortes se va alătura noii sale echipe începând de luni, deoarece jucătorii şi staff-ul Craiovei se află la Constanţa, pentru meciul cu Viitorul. Deşi poate părea surprinzător, luni, fostul atacant al Gazului va efectua vizita medicală, iar din etapa viitoare va putea fi folosit în Liga I.

De remarcat, ca Universitatea Craiova le sufla celor de la FCSB pentru a doua oara un jucator de top. primul a fost Andrei Cristea, iar al doilea este Fortes.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of