Craiova, indragostita de italieni! Dupa Mangia, conducatorii olteni se gandesc sa aduca tot un antrenor din Peninsula! Obiectivul acestuia va fi unul singur: titlul de campioana!

Patronul lui CS Universitatea Craiova continua sa uimeasca! Dupa petrecerea cu lautari in care a dat m… echipelor din Bucuresti, Rotaru pare sa se fi decis in rivinta antrenorului care va pregati echipa in sezonul viitor. Nu va fi papura, nu va fi Neagoe, nu va fi Piturca! Ultimul care pare sa ii fie pe plac lui Rotaru, este tot un italina ca si Devis Mangia: Cristiano Bergodi!

Cristiano Bergodi (54 de ani) actualul antrenor al celor de la FC Voluntari, ar putea schimba echipa în vară, dar va rămâne în România. Conform surselor Digi Sport, tehnicianul italian este dorit la Craiova la finalul acestui sezon.

În urmă cu o lună, Devis Mangia a fost demis de la gruparea din Bănie, iar în locul său a fost instalat Corneliu Papură. Aproape sigur, actualul tehnician este doar o “mantie de vreme rea”, asa cu a si scri Euro Oltenia, urmând ca din sezonul viitor Craiova să fie preluată de un antrenor cu “greutate”.

Digi Sport a aflat că oltenii vor tot un italian pe banca tehnică. Este vorba despre Cristiano Bergodi, în prezent la FC Voluntari. Tehnicianul italian a revenit în noiembrie în România și are contract cu actuala formație până la finalul sezonului.

Bergodi are oferta si de la Pnadele, dar l-ar prefera pe Rotaru!

Angrenat în lupta pentru salvarea de la retrogradare, Cristiano Bergodi a reușit să ducă gruparea ilfoveană “peste linie”, iar munca italianului a fost foarte apreciată de primarul din Voluntari, Florin Pandele. Acesta i-a dat mana liv]bera managerului Ioan Andone pentru a-i proune lui Bergodi prelungire contractului in conditii mai mult decat avantajoase.

Antrenorul a spus că va da un răspuns la finalul campionatului și că actuala sa formație va avea întâietate. Totuși, având în vedere oferta de la Craiova, sunt șanse mari ca Bergodi să accepte propunerea oltenilor, cu care va avea obiectiv clar în sezonul viitor: titlul!

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu