Craiova, pe primul loc după ce a zdrobit Viitorul. Bergodi: Suntem mulțumiți!

Craiova e pe primul loc în clasamentul Ligii I, după ce elevii lui Cristiano Bergodi au înscris nu mai puțin de patru goluri în poarta celor de la Viitorul Constanța.

Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, s-a declarat mulțumit de rezultatul final al partidei, chiar dacă a spus că în prima parte a meciului fotbaliștii săi s-au arătat cam „relaxați”.

„Suntem mulțumiți că mergem acasă cu 3 puncte”, a spus Bergodi în conferința de presă de după meci.

Cicâldău, accidentat

În minutul 2 al meciului Viitorul – CS Universitatea Craiova, Andrei Artean (27 de ani, mijlocaș central) a avut o intervenție violentă asupra lui Alex Cicâldău (23, mijlocaș central). „Decarul” oltenilor a fost lovit cu capul de Artean și nu s-a mai putut ridica pentru câteva minute de pe gazon. Deși ambulanța a intrat pe teren, Cicâldău a reușit în cele din urmă să părăsească suprafața de joc pe propriile picioare. Totuși, acesta nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Mateiu.

După ce a fost consultat, Cicâldău s-a întors la stadion. Anunțul a fost făcut chiar de Craiova, pe contul oficial de Facebook.

„Normal că ne-am speriat când a căzut. Dar și-a revenit și sperăm să se recupereze pentru meciul următor, cu Voluntari”, a spus Bergodi.

Koljic a reuşit dubla

Partida Vitorul – Craiova a fost ultima din etapa a treia a Ligii I.

Deschiderea de scor a venit după 18 minute. Ciobanu a greşit, iar Koljic a profitat şi a înscris. Oltenii s-au relaxat apoi, iar în prelungirile primei reprize, Luckassen a restabilit egalitatea. După pauză, Craiova s-a dezlănţuit şi a marcat de trei ori. Koljic a reuşit dubla şi şi-a trecut în cont al patrulea gol din acest sezon. După un sfert de oră, Vlădoiu a centrat perfect, iar Bancu a înscris şi el. Andrei Ivan a stabilit scorul final.

Foto: Universitatea Craiova

Articole asemanatoare