Craiova pierde la Cluj si o face campioana pe CFR! Oltenii tremura in fata Viitorului lui Hagi pentru locul 3, cele doua echipe intalnindu-se in ultima etapa!

CS UNiversitatea Craiova a pierdut cu 0-1 in fata lui CFR si i-a facut campioni pe ardeleni pentru a doua oara consecutiv. Oltenii nu au reusit egalarea in repriza a doua, desi gazdele aproape ca i-au invitat sa inscrie. Craiova a parut ca a uitat sa joace fotbal de la plecarea lui Mangia, echipa lui Papura aratand dezolant in meciul de aseara.

Un meci egala aseara era perfect atat pentru CFR Cluj, cat si pentru CS Universitatea Craiova. Ardelenii ieseau campioni, iar oltenii nostri isi blindau locul 3. Meciul s-a desfasurat in acest scenariu, dar jucatorii lui papura au fost atat de slabi incat nu au putut profita de greselile, aproape intentinate, d emarcaj pe care gazedele le-au facut in partida de la Cluj.

Scorul a fost deschis din penalty, usor acordat de Hategan, de Culio in minutul 12., dupa un duel Paun-Kelici.. A urmat invitatia la egalare a ardelenilor, iar ocaziile oltenilor au crus una dupa alta.

Anterior, Hategan mai anulase un gol gazdelor, dupa un fault facut de Boli in atac la Mateiu.

Au urmat ocaziile oltenilor; Fortes in minutul 55, “cap” scos incredibil de Arlauskis, Cicaldau 85 si 87, Trioul Fortes, Cicaldau si Mateiu care au trecut toti pe langa o minge centrata in ultimul minut.

Craova nu a reusit egalul mult dorit si va tremura serios, in ultima etpa, in fata Viitorului lui Hagi care o va egala la puncte daca va castiga maine cu Astra. Ultima etapa programeaza meciul decisiv CSU Craiova – Viitorul, oltenii avand nevoie de victorie, deoarece in rezultatele directe sunt avantajati constantenii, dupa victoria cu 2-1 din play-off.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu