Craiova si FCSB, tinute in “joc de glezne” de Thiago Ferreira!

Photo Credit To sport.ro

Craiova si FCSB pareau sa fi facut un schimb mai mult decat avantajos pentru ambele echipe. Craiova il primea pe fundasul Balasa si il dadea la schimb formatiei lui Becali pe Thiago Ferreira. Totul a fost perfect, daca ar fi fost si jucatorii de acord. Daca Balasa a acceptat si a si fost la meciul oltenilor cu AEK, Ferreira nici nu vrea sa auda de un astfel de transfer.

Surse din cadrul clubului din Banie că Ferreira i-a anunțat pe cei din echipă că nu vrea în ruptul capului să semneze cu vicecampioana României. Ferreira a fost amenintat că va avea probleme și ca va fi trimis la echipa a doua a clubului în Liga 3. El nu s-a lăsat înduplecat și a precizat ca nu accepta schimbul.

Fundașul central portughez e cotat la 900.000 de euro. El a venit în Bănie în iulie 2017, de la Uniao Madeira, liber de contract. Tiago a jucat la toate naționalele de juniori ale Portugaliei și la U21, însă nu și la naționala de seniori.

Conducatorii olteni au fost super-multumiti de schimb!

Craiova si FCSB si-au manifestat clar satisfactia pentru un asemenea schimb. Oltenii au fost mai mult decat multumiti de propunerea lui Gigi Becali. Deranjat de prestatia lui Balasa in ultimele meciuri la FCSB, patronul a vrut sa se razbune. Si l-a propus, mai in gluma, mai in serios pentru un schimb cu Ferreira. Cu toate ca nu il vazuse niciodata jucand pe portughez.

Eu consider că sunt doi jucători buni. Cred că Universitatea are de câștigat pentru că Bălașa a jucat mai mult decât Ferreira în ultimul an și jumătate“, a spus Gică Craioveanu la Digi Sport.

La randul lui, Gigi Becali spune ca a refuzat 500.000 de euro pentru Balasa ca sa-l dea pe fundas la Craiova. “L-am luat pe Tiago de la Craiova. Azi l-am luat. M-a sunat aseară pe la 11:00 un prieten de-al lui Rotaru. Mi-a zis Gigi, tu vrei să scapi de Bălașa, el vrea să scape de Tiago. Nu vrei să facem un schimb?. Am zis da în secunda 1. Inițial au refuzat jucătorii. După care s-au înțeles”, a spus Gigi Becali la “Fotbal Club”.

Momentan, Craiova si FCSB spera ca Ferreira sa se razgandeasca. In caz cotrar, totul va cadea. Portughezul are contract ferm cu clubul din Banie.

Post source : euroolteniainfo.com

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu