vineri, noiembrie 27, 2020
0 C
Craiova

Craiova, singurul oraș din România condus de o echipă de femei

Consiliul Local Craiova a ales viceprimarii, iar primarul Lia Olguța Vasilescu a anunțat că este vorba de Rela Filip și Dana Barbu.

„Bănia va fi singurul oraș din România cu un executiv format exclusiv din femei. Cum va arăta? Vă veți convinge în următorii patru ani că ceea ce am promis devine realitate. Deja ne-am apucat de treabă”, a declarat ea.

Rela Filip, fosta directoare a RAADPFL, cea care a transformat grădinile și parcurile Craiovei în ultimii ani, va coordona Direcțiile de Servicii Publice, Patrimoniu, Baze Sportive și de Agrement și toate regiile și companiile din subordinea primăriei.

Dana Barbu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii și președinte ANOFM, va conduce direcțiile de Implementare Proiecte Europene, Impozite și Taxe, Achiziții și Investiții, Asistență Socială, precum și instituțiile de cultură.

Claudiu Manda, mesaj de felicitare

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, a felicitat-o public pe aceasta, mai ales că ieri a fost și ziua ei de naștere.

„Totdeauna am susținut femeile în politică. Sunt corecte, muncitoare, dedicate, competitive. De această dată, mă bucur că la conducerea Primăriei Municipiului Craiova, la sfârșit de 2020, se află iată femei: Lia Olguța Vasilescu – primar, Dana Barbu și Aurelia Filip – viceprimari.

Pe Aurelia Filip o cunosc craiovenii, a parcurs toate etapele profesionale, a fost un bun director al RAADPFL Craiova, lucru vizibil prin tot ceea ce a realizat împreună cu Olguța Vasilescu: parcurile, Grădina Botanică, fața frumoasă a orașului, implicit prin tot ceea ce ține de mobilier urban și curățenie zone verzi.

Parcursul profesional al Danei Barbu este impresionant. Cu experiență în administrație, a ocupat funcții importante ca secretar de stat, președinte al ANOFM, joburi aflate în slujba cetățeanului.

În următorii patru ani, această echipă extraordinară se va implica în dezvoltarea și înfrumusețarea orașului, ele sunt cele care vor avea grijă ca în Craiova să predomine ordinea, disciplina, corectitudinea, transparența în cheltuirea banilor publici.

Formarea acestei echipe, chiar de ziua soției mele, este cadoul cel mai frumos pe care îl putea primi. La fel și pentru Dana Barbu care și ea este născută pe 18 noiembrie.

La mulți ani și succes!

Felicitări, stimate doamne! Am încredere în voi și știu că nu veți dezamăgi craiovenii!”

Ultimele stiri

Marius Oprescu, PSD Olt: Guvernul își maschează neputința cu vaccinarea

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, consideră campania pentru vaccinarea împotriva COVID-19 drept o încercare a Guvernului de...

Ministrul Economiei, atac la distribuitorii de gaze: „Ce au făcut? Nimic!”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a criticat dur companiile de distribuție de gaze, într-un interviu acordat în urmă cu scurt timp Agenției Agerpres....

Decizie în dosarul „10 august”: sunt vizați șefii Jandarmeriei

Tribunalul Bucureşti va dezbate astăzi solicitarea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva foştilor şefi ai Jandarmeriei în dosarul „10 august". Dezbaterea acestei...

Parteneriat între Ministerul Educației și Agenția Anti-Doping

Președintele Agenției Naționale Anti-Doping a anunțat că a fost încheiat un protocol între instituția pe care o conduce și Ministerul Educației. Conform...

Planul Național de Redresare și Reziliență, 30,44 miliarde euro

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a prezentat ieri seară Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), elaborat în cadrul Mecanismului de Redresare...

More Articles Like This