Crima oribila in gara din Slatina! Un barbat a fost ucis si unul este in stare grava dupa ce au fost injunghiati! Criminalul s-a predat Politiei!

UP-DATE: Principalul suspect în cazul celor doi bărbați înjunghiați pe peronul gării din Slatina, județul Olt, s-a predat singur. Individul era dat în urmărire națională, după ce i-a atacat pe cei doi chiar în urma unui conflict spontan.

Crima ingorzitoare in gara din Slatina: un barbat a fost omorat si unul este in stare grava de catre o a treia persoana in urma unei incaierari. Cele doua victome au fost injunghiate cu un corp ascutit, iar autorul faptei a fugit de la locul crimei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, o persoană necunoscută l-a agresat pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Slatina, iar un tânăr, care a dorit să-i sară în ajutor, a fost rănit.

„În noaptea de 12 spre 13 octombrie am fost sesizați prin 112 despre faptul că în zona gării din municipiul Slatina a avut loc o altercație spontană, între 3 bărbați, doi dintre aceștia fiind loviți cu un corp înțepător. În urma loviturilor, o victimă a decedat. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani. Cealaltă victimă, în vârstă de 24 de ani, este spitalizată”, a spus Dicu.

Individul care a înjunghiat cele două persoane nu a fost identificat, el a fugit și este căutat de polițiști.

Deocamdată, motivele pentru care l-a ucis pe bărbatul de 44 de ani sunt neclare.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Articole asemanatoare

1 Comment

  1. Bojneag Liliana

    Asa e legea la noi în tara te omoară îți dă foc te înjunghie dar rămâne vina pe mort sau”e de negasit”trist dar adevărat… Asta se întâmplă în multe județe din tara dacă nu ai martor nu faci nimic. Pai spre exemplu cum știu eu un caz… Vin nenorociți la 4 după amiaza într-un sat pustiu unde nu ai vecini decât 2 și aia bătrâni te bat de te baga la reanimare îți da legistu 45 zile de spitalizare la trei zile politia din comuna îți dă răspuns ca dacă nu ai martor rămâne asa?? E strigător la cer dar este adevărat. Asta e România cu legile ei.

Lasa un comentariu