Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Cristi Minculescu, unul dintre cei mai mari suporteri ai Universitatii Craiova, implineste 60 de ani! Euro Oltenia ii ureaza “La Multi Ani”!

60 de ani de viață și 40 de ani de carieră! Asta sărbătorește astăzi Cristi Minculescu, unul dintre cei mai tari artiști din România. 

Cristi Minculescu, etalonul incontestabil al muzicii rock din România, simbolul trupei “Iris” si unul dintre cei mai infocati suporteri ai Universitatii Craiova împlineşte astăzi 60 de ani de viaţă şi 40 de ani de la debutul muzical, moment în care a luat naştere şi celebrul salut “Bună seara, prieteni!”. Astăzi, artistul le-a mărturisit fanilor că până la această vârstă a învățat care sunt lucrurile importante.

“Până în acest moment al vieţii mele am învăţat care sunt lucrurile cu adevărat importante, că viaţa este fragilă şi că trebuie să fiu mai bun, mai prezent în viaţa celor dragi mie, mai îngăduitor – chiar şi cu mine însumi, dar în acelaşi timp mi-am dat seama că nu mai este loc de ezitări sau de evitat probleme nerezolvate. Azi, mă simt foarte bine la 60 de ani: mai sănătos şi plin de viaţă ca oricând. Mă simt puternic şi dornic să fac şi să învăţ lucruri noi. Vreau să țin pasul cu tot ce e nou, inclusiv tot ceea ce înseamnă social media. De altfel, dacă ne urmăriți paginile de Facebook și Instagram veți observa că suntem foarte activi”, a spus Cristi Minculescu.

În 2009, interpretul Cristi Minculescu a trecut cu bine peste cel mai greu test al vieții sale. Artistul a fost supus unui transplant de ficat, intervenție chirurgicală extrem de complicată prin care a primit o porțiune din ficatul soției sale, Rodica. Operația realizată de o echipă de specialiști din Germania a durat aproximativ zece ore și a decurs bine.

La vremea respectivă, fostul solist de la Iris a fost diagnosticat cu hepatorenala ereditară, o boala moştenită de la tatăl lui, caracterizată prin apariţia unor chisturi pe ficat şi rinichi.

Puteti sa-l vedeti pe Cristi Minculescu cantand imnul Universitatii Craiova in video-ul de mai jos:

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of