Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Cristiano Ronaldo, probleme cu o femeie din America! Aceasta il acuza de viol, desi a primit din partea portughezului 375.000 de euro!

Cristiano Ronaldo nu are probleme numai cu Fiscul Spaniol, ci si cu femeile din America! Starul lui Juventus Torino a fost acuzat de viol de o frumoasa americanca, Kathryn Mayorga (34 de ani), in urma cu 9 ani, in perioada cand abia semnase contractul cu Real Madrid! Ziaristii de la Der Spiegel au publicat un raport cu privire la evenimentul nefericit prin care femeia susţine că a trecut.

Avocaţii noului star al lui Juventus, de la Schertz Bergmann Rechtsanwalte, au oferit o primă reacţie despre raportul întocmit de ziariştii germani, susţinând că ar fi fost publicat ilegal şi că vor fi daţi în judecată: ”Raportul Der Spiegel este un flagrant şi vom cere daune morale o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani”, au declarat avocaţii.

Cei doi ar fi semnat un contract, prin intermediul căruia Cristiano Ronaldo i-ar fi plătit acesteia suma de 375.000 de dolari pentru a nu aminti niciodată de acest eveniment.

Ronaldo recunoaste actul sexul, dar spune ca Mayorga a fost de acord!

Kathryn Mayorga (34 de ani) susține că a fost violată de starul lui Juventus în 2009, în Las Vegas. Ulterior, fotbalistul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru ca ea să nu vorbească niciodată despre acele momente.

În timp ce cvintuplul câștigător al Balonului de Aur se apără și afirmă că actul sexual a fost consimțit de femeie, ea a spus: “El spune 99% din ce s-a întâmplat. A fost un băiat bun, mai puțin 1%”.

Incidentul cu Ronaldo în prim-plan s-ar fi întâmplat chiar cu două zile înainte ca Manchester United şi Real Madrid să anunţe mutarea starului pe “Santiago Bernabeu”, după o afacere de 94 de milioane de euro, în vara lui 2009.

 

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of