vineri, iulie 1, 2022
38.4 C
Craiova

Cristiano Ronaldo și Francesco Totti ajută autoritățile în criza coronavirus

Francesco Totti, căpitanul legendar al echipei AS Roma, a donat 15 aparate de monitorizare unui spital din capitala Italiei, în valoare de 250.000 de euro.  ”Băieți, sunt zile grele pentru Italia, dar împreună putem trece peste asta”, a spus fostul mare jucător, îndemnându-i pe cei cu bani să facă la rândul lor donații. Totti militează pentru izolare la domiciliu pentru a se Evita răspândirea virusului, precizând că suntem izolați, dar uniți.

Cristiano Ronaldo, pe de altă parte, se implică de asemenea în lupta cu coronavirus alături de autoritățile portugheze.

Ronaldo plătește salariile medicilor și pune la dispoziția statului hotelurile sale

Chiar dacă este retras în vila sa din insula Madeira după ce unul dintre coechipierii săi de la Juventus a fost depistat pozitiv, Ronaldo a transmis un mesaj pe rețelele sale de socializare – ”Trebuie să respectăm regulile impuse de  autorități, a ne proteja viața trebuie să fie interesul nostru prioritar”.

Cotidianul sportiv spaniol Marca anunță că CR7 a luat hotărârea de a se implica în lupta pandemiei și a anunțat că în următoarele zile toate hotelurile sale din Portugalia vor fi transformate în spitale, în care pacienții infectați cu noul coronavirus să poată fi tratați.

”Ronaldo va asigura salariile medicilor și a celorlalți angajați în spitalele amenajate, ajutând astfel sistemul de sănătate portughez să treacă peste acest moment dificil”, mai notează Marca.

Ultimele stiri

Acuzații de delapidare la BRD: percheziții și în Olt, Gorj și Vâlcea

Polițiștii din Capitală fac percheziții în București și alte 12 județe într-un dosar în care este vizat un fond...

Mai multe articole din aceeasi categorie