CS Universitatea Craiova spune “pa” Europei: 0-2 cu AEK Atena!

CS Universitatea Craiova pierde

CS Universitatea Craiova a pierdut fara drept de apel in fata grecilor de la AEK. A fost un meci fara istoric, primul cu interdictie de a avea spectatori. Doar cee cateva sute de copii din tribune au dat culoare unei seri care va fi uitata repede de fanii CS Universitatea Craiova.

Trupa lui Papura a inceput mai bine meciul, insa treptat oaspetii au pus stapanire pe joc si ocaziile au inceput sa curga la poarta lui Pigliacelli.

Golurile au venit in repriza a doua si l-au avut in prim plan pe fostul atacant al lui Inter, Marko Livaja.

In minutul 60, croatul a centrat perfect pentru Mantalos, iar capitanul lui AEK l-a lobat excelent cu capul pe goalkeeperul italian din poarta oltenilor.

Apoi, in minutul 85, Livaja a finalizat in forta un contraatac ca la carte al grecilor.

Un 2-0 cu care AEK Atena, aflata la primul meci oficial din acest sezon, pare ca a rezolvat soarta calificarii.

Mansa retur va avea loc saptamana viitoare, la Atena.

Papura a distrat, din nou, ziaristii la conferinta de presa!

Cunoscut pentru declaratiile uluitoare de la conferintele de presa, antrenorul Oltenilor, Corneliu Papura, i-a distrat din nou pe jurnalisti la fel ca la conferintele de presa cand vorbea de snooker.

Regretul e că nu am marcat. Nu am reuşit să aducem mingea în faţa porţii, ne-a lipsit ceva în faţa porţii, inspiraţia, soluţia ideală. Nu meritam să nu înscriem. Mergem să jucăm. Nu văd ce ne-ar împiedica să marcăm acolo. Cred că am reuşit să avem situaţii bune la începutul joculului. I-am pus în dificultate. Când ratează atacanţii, se întâmplă. La fotbal orice e posibil. Ei, când au avut situaţii, au profitat”, a declarat tehnicianul lui CS Universitatea Craiova.

“Dacă aveam publicul în seara asta, era fantastic. Am un sentiment de frustrare că nu am avut publicul nostru. Nu pierdeam cu ei“, a adaugat Papura, Dupa prestatia cu AEK, Papura sa duca, din nou CS Universitatea Craiova spre mediocritate. La fel ca in finalul sezonului trecut.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu