miercuri, iunie 29, 2022
32.3 C
Craiova

Cupa „I.G. Duca” la tenis de masă, la Râmnicu Vâlcea

Cea de-a IX-a ediție a Cupei „I.G. Duca” la tenis de masa va avea loc pe 22 decembrie, la Râmnicu Vâlcea. Competiția este adresată iubitorilor acestui sport situați în afara sferei profesioniste.

Întrecerea sportivă este programată duminică, 22 decembrie de la orele 14.00, la clubul de tenis de masă situat la etajul III al magazinului Vilmarkt-Cozia.
Organizatorii, reprezentanții PNL Râmnicu Vâlcea, îi invită să participe atât pe tineri, cât și pe adulți, femei și bărbați, indiferent de vârstă. Participarea este gratuită. Potrivit Curierului de Vâlcea, vor fi acordate și premii.

PNL Râmnicu Vâlcea marchează în acest an 86 de ani de la moartea omului politic liberal Ion Gheorghe Duca (20 decembrie 1879 – 30 decembrie 1933), fost ministru al Instrucțiunii, al Agriculturii, al Domeniilor și al Externelor. În ultima guvernare a lui I.C. Bratianu a fost ministru de Interne. La 28 decembrie 1930 este ales președinte al Partidului Liberal, iar la 10 noiembrie 1933 este numit de regele Carol al II-lea prim ministru. I.G. Duca a fost asasinat pe 30 decembrie 1933 pe peronul gării din Sinaia.

Ultimele stiri

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea Senatului

Florin Cîțu a demisionat în urmă cu scurt timp de la conducerea Senatului, au declarat pentru euroolteniainfo.com surse din...

Mai multe articole din aceeasi categorie