luni, septembrie 27, 2021
28.1 C
Craiova

Dan Vîlceanu dezminte înlocuirea candidatului la Primăria Târgu Jiu: „O bârfă de doi lei!”

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susține candidatura lui Marcel Romanescu la Primăria Târgu Jiu și dezminte zvonul potrivit căruia liberalii l-ar avea în vedere pe Robert Filip, de la Rovinari.

„Nu este adevărat! E o bârfă de doi lei”, a declarat Dan Vîlceanu, pentru euroolteniainfo.com.

Presa locală din Gorj a avansat un „scenariu bombă” potrivit căruia PNL caută o soluție pentru a avea un candidat care să se înțeleagă cu Dan Vîlceanu, având în vedere că actualul primar, Marcel Romanescu, este „în corzi” cu propriul șef de partid. Cel care susține acest zvon este Ion Fugaru, fost viceprimar la Târgu Cărbunești.  Acesta a declarat, la postul Radio Infinit, că Dan Vîlceanu ar avea chiar undă verde de la președintele PNL, Ludovic Orban, să facă „mutarea” Romanescu – Filip.

Romanescu: Sunt tot felul de fumigene

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, e însă liniștit și spune că ar fi culmea ca PNL să facă o asemenea gafă, când are un singur primar de reședință de județ în toată Oltenia, pe el.

„Sunt tot felul de fumigene pe care le aruncă în piață oameni puși în situația de a scoate elemente-surpriză. Am avut ieri o discuție cu Robert Filip, el e validat la Rovinari, eu la Târgu Jiu. Subiectele astea pot să apară… Nu validau candidatura mea dacă era vreo problemă. Sunt printre puținii candidați validați la București, iar politica noastră e clară – primarii în funcție rămân în funcție”, a spus, pentru euroolteniainfo.com Marcel Romanescu.

Ultimele stiri

Premieră în România: organizăm Campionatul European de Tenis de Masă

Pentru prima dată, România organizează cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships....

Mai multe articole din aceeasi categorie