luni, iunie 21, 2021
26.9 C
Craiova

David Lazăr de la Astra Giurgiu este noul portar al Universității Craiova

David Lazăr (30 de ani), portarul de națională al Astrei Giurgiu, a semnat un contract valabil pe patru ani cu Universitatea Craiova.

Internaționalul român a părăsit formația giurgiuveană după retrogradarea în Liga a II-a și a ales să semneze cu clubul patronat de Mihai Rotaru. Oltenii au făcut anunțul oficial prin intermediul paginii de Facebook, în urmă cu scurt timp:

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu David Lazar.

Noul nostru goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa națională a României toamna trecută, reușind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern.

Îi dorim mult succes lui David Lazar în familia alb-albastră”.

Pandurii, Voința Sibiu, FC Botoșani și Vejle sunt echipele pentru care a mai evoluat Lazar în cariera sa. Acesta este cotat la 1,2 milioane de euro de site-urile de specialitate.

Lazăr, care are o selecție în naționala României, în amicalul cu Belarus, vine la Craiova pentru a se lupta pentru un post de titular cu italianul Mirko Pigliacelli (27 de ani), care mai are contract cu oltenii pentru încă un sezon. În decembrie 2020, de Lazăr s-a interesat și CFR Cluj. Potrivit gsp.ro, Craiova a plătit deja suma de transfer, 200.000 de euro, iar internaționalul român va juca din sezonul viitor în Bănie.

Numele complet al portarului este David Beniamin Lazăr. Este născut pe 8 august 1991, la Oradea.

Ultimele stiri

Horoscop, 22 IUNIE 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec Ziua va fi destul de agitată la serviciu, dar nici în plan personal lucrurile nu stau mai grozav. Poţi...

Mai multe articole din aceeasi categorie