joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

De când se redeschid ghişeele Direcției Impozite și Taxe Craiova

Direcția Impozite și Taxe Craiova a anunţat că astăzi este ultima zi în care se efectuează operațiuni de încasări în numerar la ghișeele instituției. Taxele şi impozitele pentru anul 2023 se pot încasa începând cu data de 5 ianuarie.

„În vederea efectuării operațiunilor de închidere a exercițiului bugetar al anului 2022, Direcția Impozite și Taxe informează cetățenii că ultima zi în care se efectuează operațiuni de încasări în numerar la ghișeele instituției este joi, 29 decembrie 2022. În zilele de 03 și 04 ianuarie 2023, se vor încasa impozitele și taxele aferente anilor anteriori anului 2023 și amenzile contravenționale, iar începând cu data de 05 ianuarie 2023 se vor încasa și impozitele și taxele aferente anului 2023“, se arată în comunicatul DIT Craiova.

Reamintim că taxele şi impozitele locale pe care le vor plăti craiovenii în 2023 nu vor fi majorate decât cu rata inflaţiei de 5,1% stabilită de Ministerul Finanţelor şi aplicabilă anul viitor. Asta înseamnă creşteri faţă de anul în curs de câţiva lei sau zeci de lei. Nici impozitele pe locuinţă, despre care se vehicula la un moment dat că vor înregistra creşteri semnificative în 2023, nu se vor modifica.

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie