vineri, iulie 12, 2024
37.9 C
Craiova

La Turnu Severin si Ramnicu Valcea. oltenii au incins hora romaneasca si au intampinat Anul Nou sub o ploaie de artificii!!

In noaptea dintre ani, oltenii au jucat hore pe muzica populara, au fredonat melodii rock şi au dansat pe ritmuri dance, hip-hop şi rap.

Foc de artificii de 10 minute la Ramnicu Valcea

În Râmnicu Vâlcea, sute de oameni au plecat de acasă cu pahare şi şampanie ca să participe la petrecerea în aer liber organizată de municipalitate în noul centru al oraşului. Cluburile şi restaurantele s-au dovedit şi ele neîncăpătoare pentru petrecăreţi.  Noul An a fost întâmpinat cu un spectaculos foc de artificii care a ţinut mai mult de 10 minute.

Cerul Râmnicului a fost luminat jumătate din noapte, din zeci de locuri private.  Spectacolul pirotehnic a fost precedat de concerte de muzică populară, dar şi de muzică rock, dance şi rap. Cei prezenţi au avut ocazia să redescopere melodiile celor de la Antract (o formaţie care s-a născut la Râmnicu Vâlcea în urmă cu mai bine de trei decenii), după o perioadă destul de mare de absenţă, în care n-au mai concertat în stradă, ci doar în diverse localuri din oraş. Cel mai mare succes l-a avut spectacolul de lumini. Vâlcenii s-au declarat însă dezamăgiţi de oferta muzicală, despre care, spun ei, nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.

La Drobeta Turnu Severin s-a spus „La multi ani” pe ritmuri de muzica populara

Peste 1.000 de oameni au petrecut noaptea dintre ani în aer liber, la concertul organizat pe strada Crişan din municipiul Drobeta-Turnu Severin.

Numeroşi artişti de muzică populară au concertat la Revelionul organizat de Primăria Drobeta-Turnu Severin şi Palatul Culturii „Teodor Costescu”, la scena de pe strada Crişan. Spectacolul a început la ora 22.30. La miezul nopţii a fost programat un foc de artificii. Printre artiştii care au urcat pe scenă au fost Sanda Argint, Irina Zoican, Ana Maria Oprişan, Lilliana Buncianu, Ionuţ Tudorescu, Ionuţ Iovănel, Alina Moţi Drăghia, Victor Pârvănescu, Iasmina Iova, acompaniaţi de orchestra Palatului Culturii „Teodor Costescu”, „Lăutarii Mehedinţiului”, sub bagheta dirijorului Nucu Drăghia. Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, înainte de trecerea dintre ani, viceprimarul Daniel Cîrjan le-a făcut urări de bine celor prezenţi, după care le-a urat tradiţionalul “La mulţi ani“:

Sursa: Adevarul

Ultimele stiri

Primarul ales Mario De Mezzo: „Echipa PNL Slatina este pregătită de astăzi să preia guvernarea locală”. Care sunt prioritățile anunțate

Liberalul Mario De Mezzo, cel care a câștigat alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al Slatinei,...

Mai multe articole din aceeasi categorie