joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

Decizie de ultima ora a FRF in privinta celui mai tare meci din sferturile Cupei Romaniei, CSU Craiova – Dinamo

Cel mai tare duel din sferturile de finală ale Cupei României, CS Universitatea CraiovaDinamo, nu se va mai disputa conform programului şi a fost amânat din cauza vremii nefaste, anunţă frf.ro.

Deşi oltenii au făcut mari eforturi pentru ca terenul de pe „Oblemenco” să se prezinte în condiţii optime la ora meciului cu rivalii din Bucureşti, chemând chiar şi deţinuţi din Craiova pentru a da o mână de ajutor, ninsoarea care s-a abătut asupra Băniei face imposibilă desfăşurarea sfertului de finală din Cupa României, urmând ca acesta să fie reprogramat: „Ca urmare a prelungirii codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute în judeţul Dolj, Federaţia Română de Fotbal a decis reprogramarea partidei CS U Craiova – Dinamo din ”sferturile” Cupei României. Programat iniţial pentru joi, 1 martie, ora 20:30, jocul CS U Craiova – Dinamo se va disputa la o dată ce va fi anunţată ulterior. Decizia vine ca urmare a prelungirii de către Administraţia Naţională de Meteorologie a codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute până pe 2 martie, ora 20:00, inclusiv în judeţul Dolj”, se arată pe site-ul frf.ro.

În dimineaţa partidei, Marcel Popescu, preşedintele oltenilor, se arăta încrezător că meciul se va putea disputa: „Dacă la ora meciului (n.r Craiova – Dinamo) vor fi -10, -15 grade, arbitrul decide dacă partida se dispută sau nu. Stadionul din Craiova e funcţional, se poate juca în condiţii civilizate”, a spus Marcel Popescu, la ProSport Live.

Foto: digisport.ro

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie