joi, ianuarie 27, 2022
-3.1 C
Craiova

Deputatul USR Gorj acuză PSD și PNL că aduc deșeuri în comuna Mătăsari

Consilierii locali ai PSD și PNL din comuna gorjeană Mătăsari sunt acuzați că, pentru „doi arginți”, au fost de acord ca în comună să fie instalat un depozit de deșeuri. Cel care face acuzația este deputatul USR de Gorj, Radu Miruță, care spune că Gorjul este un județ  „amărât, al nimănui”.

„Gorjul incredibil.

După ce locuitorii comunei Bălești aproape au reușit prin presiune publică să scoată afară din localitate depozitul urât mirositor, consilierii PSD și PNL de la Mătăsari au aprobat începerea procedurii de mutare a acestuia în comuna lor, peste terenul din imaginile superbe de mai jos, pe 30000mp, suprafață care include și lacul din poză, totul pentru o sumă interesată de doar 200 RON/lună.

Astfel de firme (similare) au fost împinse din alte țări, întâi în județele mai dezvoltate din România, până când și acestea și-au permis să le expulzeze în județe mai ale nimănui, cum este amărâtul de Gorj. Întâi lângă oraș, apoi în zone și mai ale nimănui, unde prețul cumpărării interesului este infim.

Felicitări consilierilor USR care s-au împotrivit cât au putut, încercând în zadar să convingă PNL și PSD că cei doi arginți primiți sunt prețul condamnării întregii comune.

Nu-mi rămâne decât să urmăresc îndeaproape condițiile autorizațiilor de mediu.

Comuna Mătăsari a intrat astă seară sub un nou blestem de care nu știu cum va mai putea scăpa”, spune pe Facebook Radu Miruță.

 

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie