Devis Mangia este istorie pentru CS Universitatea Craiova! Patronul Mihai Rotaru l-a demis pe italian si se gandeste sa ii aduca din vara pe Piturca, Radoi sau Sumudica!

Ultmele 4 meciuri fara victorie i-au fost fatale lui Devis Mangia! Si ceea ce gandeau toti fanii Craiovei s-a si intamplat! patronul Mihai Rotaru l-a demis astazi pe italian si l-a pus interimar pe fostul jucator al Stiintei, Corneliu Papura.

Clubul din Banie nu a oferit prea multe explicatii asupra demiterii lui mangia si a emis doar un comunicat sec si rece:

„Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna”, se arată pe site-ul lui CSU.

Corneliu Papura va conduce echipa doar pana la vara, cand patronul Rotaru va alege un nou antrenor. printre numele grele pe care le doreste actionarul principal se numara Victor Piturca, Mirel radoi sau Marius Sumudica.

Devis Mangia era al doilea cel mai prolific antrenor din Liga 1, după Gică Hagi. Italianul a strâns 67 de meciuri în Liga 1, dintre care a câștigat 32, iar în 16 partide echipa sa a fost învinsă. În toate competițiile, a acumulat 82 de jocuri, reușind 40 de victorii, 20 de remize și 22 de înfrângeri, cu un golaveraj de 125-81.

Corneliu Papură este un fost jucător al Universitatii Craiova cu care a câștigat eventul în 1991. Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, Papura este absolvent al licenței UEFA PRO. El ucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of