Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Dinamo – Universitatea Craiova, derbyul etapei in Liga 1! Oltenii au ales sa faca deplasarea la Bucuresti cu un mijloc de deplasare inedit: trenul cu controloare alb-albastra!

Universitatea Craiova disputa un nou meci care devine automat derbyul etapei in Lga 1: cel cu Dinamo! partida se va desfasura in aceasta seara, de la ora 20.00, pe stadionul Dinamo si va fi arbitrata de marius Avram. Acesta va fi ajutat de Mircea Orbuleţ şi Ciprian Danşa, iar rezervă va fi Iulian Călin. Observatori vor fi Marian Dorobanţu şi Romulus Chihaia.

Oltenii venira cu trenul la Bucuresti!

Fotbaliştii şi stafful celor de la Universitatea Craiova au ales un tren personalizat care să îi ducă la Bucureşti, acolo unde vor întâlni marea rivală, Dinamo. Vagonul în care se aflau alb-albaştrii avea însemnele clubului oltean. Mangia şi jucătorii săi au fost cu zâmbetul pe buze din momentul urcării în care au ajuns în gară. Gică Craioveanu a fost însă cel mai bine dispus dintre toţi. A “remarcat-o” pe controloarea din tren, care avea la gât un fular al Universităţii. 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of