Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Directorul din Primaria Targu Jiu, caruia i se facea pedichiura de catre o femeie de serviciu la birou, aspru sanctionat: a fost numit director la alt departament!

Directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, care a pus-o pe femeia de serviciu să-i facă o pedichiură în biroul său, a fost schimbat din funcţie. Marian Rotaru a fost snctionat prin mutarea pe postul de director adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială.

Comisiei de disciplină care analizează cazul i-a solicitat primarului Marcel Romanescu să dispună mutarea lui Rotaru de la Direcţia de Patrimoniu, pentru că angajaţii nu vin să dea declaraţii cu privire la ceea ce s-a întâmplat. 

” Comisiei de disciplină care analizează cazul i-a solicitat primarului Marcel Romanescu să dispună mutarea lui Rotaru de la Direcţia de Patrimoniu, pentru că angajaţii nu vin să dea declaraţii cu privire la ceea ce s-a întâmplat.    „La propunerea Comisiei de disciplină, domnul Rotaru este mutat temporar la Direcţia de Protecţie Socială pe postul director adjunct. Mi se solicită să găsesc o soluţie ca pe o perioadă de timp să-l mut într-o altă structură a Primăriei Târgu Jiu tocmai legat de faptul că se face o analiză a Comisiei de disciplină şi la ultimele solicitări o parte a angajaţilor Direcţiei de Patrimoniu nu s-au prezentat la audieri. Solicitarea de la Comisia de disciplină a fost primită de mine în urmă cu două zile. (…) Comisia şi-a luat măsurile de precauţie. A spus să se ia o decizie, iar, ulterior, angajaţii vor veni la Comisia de disciplină şi vor declara ceea ce s-a petrecut“, a declarat primarul Romanescu.

“Trebuia pus pe o functie similara!”

Edilul şef spune că Rotaru trebuia să fie mutat pe o funcţie similară: „Trebuia mutat pe o poziţie similară în urma câştigării concursului. La acest moment, temporar, postul de la Protecţie socială este liber“. Carmen Tătaru, directorul adjunct al Direcţiei de Patrimoniu, a preluat conducerea instituţiei.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of