luni, septembrie 27, 2021
24.7 C
Craiova

Doi gorjeni confirmați cu tulpina Delta

Un tânăr venit din Anglia la părinți și un bătrân din Motru sunt primele două cazuri de Covid-19 cu tulpina Delta din Gorj. Tânărul de 27 de ani a venit din Anglia, a stat în carantină la Timișoara, după care a ajuns acasă. S-a simțit rău și când i s-au făcut analizele s-a descoperit că purta varianta Delta a noului coronavirus. El se află internat la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Pentru a diminua riscurile extinderii virurului, părinții săi au intrat în carantină, la recomandarea autorităților.

Și un bătrând din Motru, de 72 de ani, a fost diagnosticat cu tulpina Delta, dar nu la Tîrgu Jiu ci în București, unde se afla internat pentru alte investigații medicale.

Numărul total de infectări cu varianta Delta a coronavirusului a ajuns la 127 în România, fiind înregistrate și 5 decese, în cazul unor persoane nevaccinate. Varianta Delta s-a extins deja în București și 14 județe, relatează g4media.ro. Cele mai multe infectări au fost depistate până în prezent în București, Argeș și Ilfov. Și în Dolj sunt 5 cazuri și în Olt unul. De altfel, unul dintre decese a fost înregistrat în Olt – un bărbat în vârstă de 56 de ani, având condiții medicale pre-existente și nevaccinat.

Ultimele stiri

Premieră în România: organizăm Campionatul European de Tenis de Masă

Pentru prima dată, România organizează cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships....

Mai multe articole din aceeasi categorie