vineri, iunie 14, 2024
17.8 C
Craiova

Doi slătineni reținuți pentru trafic de droguri: 4 kilograme de „iarbă” găsite la percheziții

Doi bărbaţi din Slatina au fost reţinuţi şi urmează să fie propuşi spre arestare în urma percheziţiilor într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova. Cei doi au 29, respectiv 32 ani, sunt din Slatina şi se ocupau cu traficul de droguri de mai mult timp, anunță adevarul.ro. Ei cumpărau drogurile din străinătate, din Maroc, Spania, Anglia, veneau cu ele în ţară şi le vindeau, conform anumitor surse, cu 50 lei/gram, în Olt şi Vâlcea. Poliţiştii au găsit la percheziţii inclusiv arme cu alice şi o cantitate semnificativă de muniţii. „Din cercetări a reieşit că, din anul 2021 şi până în prezent, şase persoane ar fi comercializat droguri de risc către mai multe persoane din judeţele Olt şi Vâlcea”, anunță IPJ Olt.

În urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 3,9 kilograme de fragmente vegetale, o armă cu alice, 10 cutii ce conţin aproximativ 2.000 de alice, două telefoane mobile şi un cântar electronic.

11 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, în vederea audierii, ulterior, trei dintre acestea fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, în vederea continuării cercetărilor“, a transmis Poliţia Olt.

Activitatea a fost desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, suportul de specialitate fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

„În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbaţi, cu vârstele de 29 şi 32 de ani. Cei doi bărbaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Ultimele stiri

Campioana europeană la tenis de masă, muză pentru iubitul handbalist!

Pentru a sărbători “Ziua mondială a fotografiei în natură”, multimpla campioană la tenis de masă, Andreea Dragoman, și-a pus...

Mai multe articole din aceeasi categorie