joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

DOLJ: POLIȚIȘTII DOLJENI CAUTĂ TREI MINORE PLECATE VOLUNTAR

La data de 09 februarie a.c., ora 14.00, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un asistent din cadrul D.G.A.S.P.C Dolj, cu privire la faptul că, minorele *CĂRĂMIDAR SORINA*, de 15 ani, din localitatea Brateiu, județul Sibiu, *SERDARU BEATRICE*, de 15 ani, din municipiul Craiova și *RĂDUCAN IOANA ALEXANDRA,* de 14 ani, din comuna Poiana Mare, au plecat din Spitalul de Neuropsihiatrie Pediatrică Craiova, unde erau însoțite pentru un control medical și nu au mai revenit în centrul de plasament aparținând D.G.A.S.P.C. Dolj, unde erau internate.

Semnalmente _Cărămidaru Sorina:_ înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, ochii negri, părul negru.

În momentul plecării era îmbracată cu geaca de fâș, lungă până la genunchi, pantaloni de blug de culoare albastră, pantofi sport culoare neagră.

Semnalmente _Serdaru Beatrice:_ înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, ochii căprui, părul negru.

În momentul plecării era îmbracată cu geaca de fâș, neagră, pantaloni de blug de culoare albastră, pantofi sport culoare roz.

Semnalmente _Răducan Ioana Alexandra:_ înălţime 1,55 m, greutate 50 de kg, ochii verzi, părul negru, corpolență atletică.

În momentul plecării era îmbracată cu geaca subțire imitație de piele, bluză de culoare roz cu glugă, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi sport culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie