Două investiții sportive pe lista CNI, în Gorj

bazin

Ministerul Lucrărilor Publice a anunțat ieri că au fost semnate mai multe ordine de aprobare indicatori tehnico-economici pentru investiții ce urmează a se desfășura prin Compania Națională de Investiții (CNI).

Crasna va avea complex sportiv

Printre acestea, un complex sportiv în Gorj. Obiectivul de investiții Construire complex sportiv, comuna Crasna, sat Crasna, are o valoare a investiției de 4,3 milioane lei. Durata execuției este de 8 luni. Vor fi realizate: terenul de joc, cu suprafață teren cu gazon sintetic și teren cu tartan, tribună pentru spectatori si clădire vestiare cu grup social persoane dizabilități.

De asemenea, ministerul, prin CNI, va implementa un proiect pilot de ”Construire bazin de înot didactic” în municipiul Târgu Jiu. În acest sens, municipalitatea din Târgu Jiu a predat un amplasament de 2.620 mp.

Și comuna Frâncești din județul Vâlcea se află pe lista de investiții.

Aici este vorba despre un proiect pilot de ”Construire sală de sport școlară”, pe un teren în suprafață de 3.643 mp. Sala de sport va avea 102 locuri.

Cămin cultural în Țigănași, Mehedinți

CNI mai anunță că a semnat contractele pentru lucrările de reabilitare a căminului cultural din satul Țigănași (comuna Burila Mare, jud. Mehedinți) și pentru construirea unui nou centru cultural în satul Coropceni (comuna Ciortești, jud. Iași).
Cele două investiții, în valoare totală de 5 milioane lei, vor contribui la dezvoltarea activităților culturale din cele două comune oferind un mediu propice pentru continuarea tradițiilor și obiceiurilor rurale.
Fiecare dintre obiective va beneficia totodată și de săli multifuncționale care vor putea fi utilizate pentru serbări, întruniri și alte evenimente de interes pentru localnici.

Articole asemanatoare