Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Doua pistoale si 100 de cartuse au fost gasite in podul unei case din Strehaia! Unul dintre pistoale a fost confectionat artizanal!

Peste o sută de cartuşe şi două pistoale, dintre care unul posibil să fie confecţionat artizanal, au fost descoperite de un localnic din Strehaia care a vrut să renoveze acoperişul casei. Poliţiştii au confiscat armele şi muniţia şi încearcă să stabilească modul în care au ajuns acolo.
Poliţişti din Mehedinţi au anunţat, marţi, că au fost sesizaţi de către un bărbat de 65 ani din Strehaia că, în timp ce renova acoperişul locuinţei, a găsit mai multe elemente de muniţie şi două pistoale a căror provenienţă nu o cunoaşte. ”La faţa locului s-au deplasat specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au identificat 84 cartuşe cu glonţ calibru 5,6 mm, un încărcător de pistol în interiorul căruia se aflau 3 cartuşe cu glonţ calibru 9 mm, 17 cartuşe cu glonţ calibru 7,62 mm, 23 capse nepercutate, precum şi două pistoale, unul posibil să fie confecţionat artizanal”, au anunţat poliţiştii.
Aceştia au ridicat întreaga cantitate de muniţie şi cele două arme în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia. De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a stabilii provenienţa gloanţelor şi a pistoalelor.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of