vineri, iunie 14, 2024
18.9 C
Craiova

Două vagoane ale trenului IR 1596 Craiova – București Nord au deraiat la intrare în Atârnați

UPDATE: ora 18.10

O persoană din IR 1596 a avut un atac de panică, a fost sunat serviciul de urgență SMURD, care a sosit la fața locului și a preluat persoana respectivă, transportând-o la spitalul din Alexandria.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că circulația feroviară este oprită la această oră pe relația Roșiori – Atârnați, firul II, din cauza deraierii a două vagoane din compunerea trenului IR 1596.

Trenul 1596, care circulă în relația Craiova – București Nord, a plecat din stația Roșiori la ora 16:14, iar la ora 16:24 mecanicul a anunțat telefonic dispeceratul de circulație faptul că, în zona semnalului de intrare în stația Atârnați, pe firul II, au deraiat ultimele două vagoane din compunere garniturii.

Din primele informații, în tren sunt circa 200 de călători, iar echipele de intervenție ale SRCF Craiova au ajuns deja fața locului. Celelalte trenuri care tranzitează stația Atârnați vor fi trasate să circule pe firul I, din ambele sensuri. Călătorii din trenul IR 1596 au fost preluați de trenul R 9006, pentru destinația București Nord.

Ultimele stiri

VÂLCEA: EVENIMENT RUTIER ÎN LOCALITATEA MILCOIU

În această seară, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier,...

Mai multe articole din aceeasi categorie