luni, septembrie 27, 2021
28.1 C
Craiova

Dragoș Bon, după FCSB – CSU Craiova: „Am încercat să îi trezesc la pauză, dar nu am reușit”

FCSB a învins-o aseară pe CS Universitatea Craiova, cu 4-1, în derby-ul etapei secunde din Liga 1. Dragoș Bon, antrenor interimar al Craiovei, a încercat să explice erorile de pe Arena Națională.

„A fost alegerea mea. Eu am decis să îl titularizez pe Valerică Găman. Ne așteaptă încă un meci decisiv, e greu să păstrezi aceeași formație. Am considerat că trebuie să îl menajăm pe Marius Constantin. A fost alegerea mea și din punct de vedere tactic, dar și fizic.

E frumos fotbalul, dar astăzi noi am suferit. A fost frumos pentru cealaltă echipă. Într-un derby, când pornești de la 0-1, mai ales dintr-un aut, îți toarnă plumb în ghete. Până atunci, în minutul 6, am avut două oportunități de a ne apropia de poarta lui Vlad. După gol ne-am dezbinat. Au apărut și accidentările lui Ivan și Cîmpanu. Nu am apucat să discut cu staff-ul medical.

Am încercat să schimbăm. Cred că am arătat mai bine după pauză. Am arătat mai bine, dar am primit iar un gol din greșeli individuale. Nu sunt mulțumit cum au arătat din punct de vedere mental. Am încercat să îi trezesc la pauză, dar nu am reușit în totalitate. Îmi cer scuze în fața suporterilor. Trebuie să recunosc că a fost un rezultat rușinos”, a spus Dragoș Bon, la Look Sport+.

Foto: gsp.ro

 

Ultimele stiri

Premieră în România: organizăm Campionatul European de Tenis de Masă

Pentru prima dată, România organizează cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships....

Mai multe articole din aceeasi categorie