Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Dupa Hagi, Balint, Belodedici si Stelea, un alt component al Generatiei de Aur a ajuns la divort: “S-a terminat dragostea intre mine si sotia mea!”

Componentii Generatiei de Aur a fotbalului romanesc nu au avut prea mult noroc in dragoste! rand pe rand, componentii echipei nationale care au scos lumea in strada in 94 au ajuns la divort. Belodedici, Stelea, Balint, Selymes, Dorinel Munteanu sunt doar cateva nume din marii fotbalisti ai Romaniei din anii 90 care au trebuit sa se desparta de sotii. Pana si marele Hagi a ajuns la divort dupa prima casnicie cu Leni Celnicu. Ultimul pe aceasta lista este copilul teribil al nationalei acelor ani, Florin Raducioiu.

„După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să ȚsalvămȚ mariajul nostru, căsătoria. Din motive de muncă (n.r. a stat în România). Probabil n-am încercat să salvăm, să zic așa, acest mariaj. Lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația. Am încercat să redresăm totul, dar lucrurile erau foarte complicate. Reproșuri sunt, dar… e clar că și eu am reproșuri față de ea. Probabil că și faptul că ne-am îndepărtat a fost un motiv în plus”, a declarat Florin Răducioiu.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of