joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

„Echipa câștigătoare” se face tot mai mică: doi parlamentari olteni și-au dat azi demisia din PNL

Încă doi parlamentari olteni părăsesc „echipa câștigătoare” a lui Florin Cîțu. Este vorba despre Nicolae Giugea de la PNL Dolj și Ion Iordache de la PNL Gorj.

„Azi mi-am depus demisia din PNL. Nu a fost o decizie ușoară, dar nu am putut face altfel. Prin alianța cu PSD, PNL și-a încălcat toate angajamentele pe care le-a luat față de alegători. Cel mai important capital al unui om politic este onestitatea sa. Nu pot să apar în fața oamenilor și să mă prefac că am uitat tot ce am spus până ieri. Eu nu voi merge la braț cu PSD-UL!”, a anunțat deputatul Nicolae Giugea, unul dintre cei mai aprigi critici ai PSD din județul Dolj.

Iordache: „Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție”

Ceva mai vocal, senatorul de Gorj Ion Iordache a lansat un atac dur la adresa partidului condus de Florin Cîțu. Faptul că e atât de afectat este un lucru curios. Ion Iordache nu are vechime în PNL, ba chiar a cochetat cu mai multe partide până să ajungă coleg cu Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj. Unul din partidele cu care a colaborat Iordache e chiar PSD Gorj, a cărei campanie electoală din 2020 era cât pe ce să o coordoneze.

„Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea.

Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni.

Eu nu sunt așa!

Zilnic, zeci de oameni îmi cer să nu fiu ca voi și să iau atitudine! Oamenii vor respect, s-au săturat să fie umiliți și vor să fie reprezentați de persoane în care să poată avea încredere.

Demisia mea vine după consultări cu gorjenii care, ca și mine, sunt revoltați de comportamentul iresponsabil și de dezastrul produs în țară în ultimele luni.

Ați destabilizat țara doar ca să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres.

Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare.

Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante.

La Gorj, după un an de Guvernare liberal, suntem pe buza prăpastiei!

Planul de reorganizare al Complexului Energetic Oltenia este tot secret și tot neaprobat.

Angajații companiei sunt jefuiți de dreptul de a se pensiona anticipat și tensiunea crește tot mai mult.

Nu avem niciun proiect pentru județ și nicio facilitate pentru compensarea efectelor decarbonării.

Aș putea continua la nesfârșit cu tot ce nu s-a făcut! Este clar pentru mine că Gorjul nu reprezintă o prioritate pentru acest PNL! Este datoria mea să caut sprijin pentru gorjeni și pentru proiectele județului, să găsesc oameni dispuși să muncească și să ne sprijine, nu să ne sfideze! Cred că demisia mea este un semnal pentru toți liberalii care nu mai suportă dezastrul produs de voi!

PNL și PSD, dacă aveți gânduri bune pentru gorjeni, dacă veți investi în acest județ, mă veți avea aliat, dacă nu, voi fi cel mai mare opozant al acestei alianțe care și-a mai bătut o dată joc de țară”, scrie Iordache.

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie