Elvir Koljic rămâne la Universitatea Craiova până în 2025

Echipa Universitatea Craiova a prelungit contractul cu atacantul bosniac Elvir Koljic. Acesta a semnat azi documentele, ceea ce înseamnă că „dragonul” rămâne în Bănie până în iulie 2025.

Sunt spulberate astfel zvonurile potrivit cărora finanțatorul Mihai Rotaru vrea să facă profit scoțându-l la vânzare.

Suporterii Craiovei au aplaudat decizia clubului de a prelungi contractul bosniacului, unii spunând că e cea mai bună investiție din ultimii ani.

Koljic are 25 de ani și joacă și în naționala de fotbal a Bosniei-Herțegovina.

FRF, liber la transferuri

Federația Română de Fotbal a anunțat ieri, printr-un comunicat, că, începând cu 14 iulie 2020, cluburile din România pot legitima jucători pentru sezonul care urmează. Perioada de transferuri se va încheia la data de 5 octombrie 2020.

„Situația generată de pandemia COVID-19 a dus la o serie de modificări și nu doar în ceea ce privește calendarul competițional. Astfel, în cadrul ședinței de Comitet Executiv din 25 iunie 2020 a fost aprobată noua perioadă de transferuri pentru sezonul viitor. În urma decalării calendarului competițional, aceasta a început azi și se va încheia la data de 5 octombrie 2020.

În urma acestei modificări, se păstrează totuși intervalul de 12 săptămâni, fiind vorba mai exact de 84 de zile, timp în care cluburile din România vor putea face transferuri”, se arată în comunicat.

Articole asemanatoare