sâmbătă, iunie 22, 2024
26.2 C
Craiova

Emil Moț, după înfrângerea suferită la Slatina: „Accept cu demnitate voința dumneavoastră”

Primarul în funcție al municipiului Slatina, social-democratul Emil Moț, a postat un mesaj pe contul său de Facebook după înfrângerea suferită în alegerile locale. Emil Moț a pierdut alegerile pentru cel de-al treilea mandat, fiind învins de liberalul Mario De Mezzo, care a obținut aproape jumătate dintre voturile slătinenilor prezenți la vot, în timp ce Emil Moț a fost creditat cu aproximativ 38,5 % din voturi.

„Dragi slătineni,
În primul rând, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-ați oferit de-a lungul anilor. A fost o onoare și un privilegiu să vă reprezint ca primar al acestui oraș minunat.
Alegerile de acum au adus un nou capitol pentru Slatina și, deși rezultatul nu este cel pe care mi l-am dorit, accept cu demnitate voința dumneavoastră.
Sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut în slujba comunității noastre și pentru oportunitatea de a contribui la dezvoltarea orașului.
Sunt mândru de tot ceea ce am realizat împreună, de faptul că Slatina este un oraş modern, curat şi frumos.
Vă mulțumesc pentru susținere, pentru dialogul constructiv și pentru toate momentele de neuitat.
Închei cu speranța că, indiferent de schimbările care vor urma, vom rămâne uniți și vom continua să lucrăm împreună pentru binele orașului nostru.
Cu respect și recunoștință”, este mesajul primarului care își va termina mandatul, potrivit legislației în vigoare, în toamna acestui an.

Ultimele stiri

David Popovici, rege la Europenele de la Belgrad! Românul și-a păstrat titlul continental și la 200 m

David Popovici face senzație la Campionatul European de Natație de la Belgrad! Românul a obținut în această seară încă...

Mai multe articole din aceeasi categorie