sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Emil Moț, primarul ales al Slatinei, a depus jurământul

Emil Moț, primarul ales al Minicipiului Slatina, a depus astăzi jurământul. El începe astfel cel de-al doilea mandat, după ce a fost ales, pe 27 septembrie, cu 49,65 % din voturi.

La ceremonia de învestitură au luat parte și prefectul județului Olt, Florin Homorean, dar și Marius Oprescu, președintele ales al Consiliului Județean și al PSD Olt, formațiune din care face parte și Emil Moț.

„Felicitări, Emil Moț pentru obținerea celui de-al doilea mandat ca primar al municipiului reședință de județ. Depunerea jurământului reprezintă momentul în care le reamintiți slătinenilor misiunea, pe care toți aleșii locali o au, aceea de a dezvolta împreună Slatina și a transforma-o într-o comunitate în care îți face plăcere să trăiești, dar mai ales în care ai siguranța unui trai mai bun. Slătinenii l-au creditat pe cel care a venit în fața lor cu investiții concrete puse în practică, dar și cu un plan coerent de dezvoltare durabilă, care face din Slatina un oraș ofertant, din punct de vedere economic”, a spus Marius Oprescu.

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie