marți, mai 18, 2021
13 C
Craiova

Emil Moț, primarul ales al Slatinei, a depus jurământul

Emil Moț, primarul ales al Minicipiului Slatina, a depus astăzi jurământul. El începe astfel cel de-al doilea mandat, după ce a fost ales, pe 27 septembrie, cu 49,65 % din voturi.

La ceremonia de învestitură au luat parte și prefectul județului Olt, Florin Homorean, dar și Marius Oprescu, președintele ales al Consiliului Județean și al PSD Olt, formațiune din care face parte și Emil Moț.

„Felicitări, Emil Moț pentru obținerea celui de-al doilea mandat ca primar al municipiului reședință de județ. Depunerea jurământului reprezintă momentul în care le reamintiți slătinenilor misiunea, pe care toți aleșii locali o au, aceea de a dezvolta împreună Slatina și a transforma-o într-o comunitate în care îți face plăcere să trăiești, dar mai ales în care ai siguranța unui trai mai bun. Slătinenii l-au creditat pe cel care a venit în fața lor cu investiții concrete puse în practică, dar și cu un plan coerent de dezvoltare durabilă, care face din Slatina un oraș ofertant, din punct de vedere economic”, a spus Marius Oprescu.

Ultimele stiri

Dragnea, trimis în judecată în dosarul privind ceremonia lui Donald Trump

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea - pentru două fapte de trafic de influență...

Mai multe articole din aceeasi categorie