miercuri, decembrie 8, 2021
3.2 C
Craiova

Emil Moț, primarul Slatinei: „Vom lua toate măsurile, la alegeri”

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a anunțat astăzi că Primăria va lua toate măsurile ca la alegerile din 6 decembrie procesul de vot să se desfășoare în condiții de siguranță.

„Astăzi, PSD Olt a dat startul campaniei electorale pentru alegerea Parlamentului României, moment marcat printr-o conferință de presă la care am participat, alături de secretarul general al partidului, domnul Paul Stănescu și președintele PSD Olt, domnul Marius Oprescu.Vreau să vă asigur că, din punct de vedere administrativ, ca primar al municipiului Slatina, voi lua toate măsurile ca ziua votului să se desfășoare în condiții de siguranță, așa cum am făcut și cu ocazia alegerilor locale din septembrie.

Vă vom pune noi, administrația locală, la dispoziție, atunci când veți veni la urne, materiale de protecție sanitară – măști, dezinfectant, mănuși, pentru că actualul Guvern știe doar să promită dar, ca și la locale, nu va da nimic. Siguranța dumneavoastră este importantă pentru mine, așa cum și votul de încredere pe care îl veți da PSD pe 6 decembrie va fi important pentru România”, a transmis Emil Moț.

Ultimele stiri

Horoscop 7 decembrie. Ce ne rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 7 decembrie 2021. Berbec Dacă ai avea mai multe zile precum aceasta, atunci toate lucrurile ar merge mai...

Mai multe articole din aceeasi categorie