miercuri, decembrie 8, 2021
3.2 C
Craiova

Emil Moț: Vineri se aprind luminile de Sărbători în Slatina

Municipiul Slatina este pregătit să întâmpine sărbătorile de iarnă, iluminatul festiv urmând a fi inaugurat vineri, 27 noiembrie, la orele 17:00.

Punerea în funcțiune a instalațiilor luminoase va fi făcută, însă, fără fast, motivat de restricțiile impuse de pandemie.

Anunțul a fost făcut de primarul Emil Moț.

„Slătinenii care au ales să își petreacă acasă minivacanța de 1 Decembrie vor avea parte de un adevărat spectacol de culoare și lumini, mii de ghirlande și figurine îmbrăcând străzile municipiului în straie de sărbătoare.

Unul din punctele de atracție va fi, și în acest an, Parcul Tineretului, unde, atât cei mici cât și cei mari se vor bucura, începând din acest week-end prelungit, de o atmosferă de basm, specifică acestei frumoase perioade a anului.

Din această feerie a iernii vor lipsi, fără voia noastră, dat fiind că actualele reguli sanitare și de distanțare socială o impun, manifestările tradiționale pe care municipalitatea le organiza: evenimentele de Moș Nicolae, desaga lui Moș Crăciun, Revelionul în aer liber”, a spus primarul.

Ultimele stiri

Horoscop 7 decembrie. Ce ne rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 7 decembrie 2021. Berbec Dacă ai avea mai multe zile precum aceasta, atunci toate lucrurile ar merge mai...

Mai multe articole din aceeasi categorie