sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

„Eroii noștri”: Polițist din Sibiu, prins la furat într-un magazin

Un polițist din Sibiu este cercetat penal pentru furt după ce a fost prins plecând cu marfă de 52 de lei fără să plătească. Ieri, ministrul de Interne lăuda polițiștii, numindu-i „eroii noștri” și modele în societate.

Agentul de pază din magazinul din Șelimbăr a fost cel care l-a surprins, fără să știe că hoțul e de fapt polițist. Acesta era în timpul liber, deci îmbrăcat în haine civile.

A chemat poliția, iar la sosirea agenților de la Poliția Rurală Șelimbăr, aceștia au constat că tânărul de 36 de ani era agent de poliție în cadrul Poliției Municipiului Sibiu, anunță IPJ Sibiu.

„La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Menționăm, de asemenea, că la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, s-a dispus declanșarea cercetării disciplinare față de polițistul în cauză în vederea documentării și stabilirii situației de fapt”, anunță IPJ Sibiu.

Fapta a avut loc pe 31 mai, iar pe 2 iunie ministrul de Interne vorbea în termeni extremi de laudativi despre polițiști, în contextul Zilei Eroilor. „Poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţiştii de frontieră sunt cu toţii la datorie pentru noi. Şi-au asumat o nobilă misiune, aceea de a proteja comunităţile cu preţul vieţii şi de a ne fi aproape în situaţii dificile. Sunt eroii noştri, modele de curaj şi patriotism, pentru care au respectul şi recunoştinţa noastră şi a generaţiilor ce vor urma”, a spus Lucian Bode.

 

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie