joi, decembrie 9, 2021
1 C
Craiova

Familia lui Răzvan Raț, voluntari pentru DSP Olt în propriul hotel

Familia fotbalistului Răzvan Raț e implicată în lupta cu epidemia de coronavirus. Sportivul a pus la dispoziția DSP Olt hotelul pe care îl are în Slatina, iar tatăl său și angajații sunt acum la dispoziția autorităților și au grijă de persoanele aflate în carantină.

Contactat de euroolteniainfo.com, Ion Raț spune că au primit combinezoane și că în acest moment sunt în hotel persoane venite din Franța și Germania. „Avem tot ce ne trebuie. Din păcate, unii s-au grăbit să ne critice și să spună fie că ne îmbogățim, fie că suntem implicați politic. Nu știu de ce fac asta unii oameni. Răzvan a văzut care e situația și a vrut să se implice. Practic, ne punem la dispoziția semenilor și întindem o mână de ajutor, expunându-ne riscului, eu, familia și angajații noștri”, spune Ion Raț.

Hotelul lui Răzvan Raț are 23 de camere și 50 de locuri. În acest moment, nu e ocupat 100%.

Apartamentele si camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD, cablu TV, internet gratuit prin cablu si wireless. De asemenea, există și serviciu de spălătorie, dar și zone de recreere și sport – pistă de bowling, sală de firness, mese de biliard.

Răzvan, un mare fotbalist

Răzvan Raț a fost junior la Universitatea Craiova și a avut o carieră impresionantă, devenind căpitan al echipei naționale de fotbal a României. A jucat la cluburi renumite, cum ar fi Șahtior Donețk sau West Ham United. Cu Șahtior a și câștigat Cupa UEFA, iar în palmaresul său sunt și cinci campionate castigate, trei Cupe și trei Supercupe.

În martie 2008 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute în preliminariile Campionatului European  și pentru calificarea la turneul final din 2008.

Are 38 de ani și deține mai multe afaceri în Olt și Prahova, dar a creat și o Academie de fotbal, unde pregătește generațiile următoare de fotbaliști.

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie