Familie din Rovinari, tragedie de la gaze într-o garsonieră! Mama, tatăl şi copilul, găsiţi fără suflare!

Trei persoane fără suflare au fost găsite marți seara într-o garsonieră din Rovinari, județul Gorj. Din primele informații, persoanele ar fi intoxicate cu gaze. Garsoniera este pe str. 22 Decembrie. 

Victime sunt o fetiță de 12 ani, mama ei de 32 de ani și tatăl de 39 de ani. Din primele date se pare că ar fi fost o scurgere de gaze de la un boiler.
Poliția a anunțat că nu mai este niciun pericol în imobilul respectiv, echipele de intervenție au acţionat la fata locului, iar politistii au cercetat locul faptei pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a anunțat că primii ajunși la fața locului au fost pompierii de la serviciul de voluntari Rovinari. Toate cele trei victime au fost găsite inconștiente. Fetița a fost dusă la spital, dar atât ea, cât și părinții ei erau deja decedați.

Zeci de locatari au așteptat în fața blocului până când a fost verificată rețeaua de gaze. Potrivit ISU Gorj, nu au fost identificate scurgeri de gaze. Valorile monoxidului de carbon din încăpere erau foarte mari.

Sursa si foto: pandurul.ro

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu