FELICITARI, SIMO! OLTENIA SI INTREAGA ROMANIA TE IUBESC! Simona Halep ne face, din nou, mandri ca suntem romani: victorie fabuloasa la Wimbledon!

Simona Halep a facut ca Romania sa urle din nou de bucurie: romanca a castigat, in stil de mare campioana, exclusivistul turneu de la Wimbledon! Simo a invins-o pe marea Serena Williams cu un incredibil 2-0 la seturi: 6-2, 6-2! Halep devine prima romanca din istorie care castiga la Wimbledon si isi trece in palmares al doilea titlul de Grans Slem, dupa cel de la Roland Garros.

Simona Halep a intrat foarte motivata pe terenul de la Wibledon.

Sportiva noastra a facut o demonstratie de tenis spectacol si nu i-a dat nicio sansa Serenei, pe care a invins-o cu 6-2, 6-2.

Spre deosebire de ultimele finale de Grand Slam jucate, Simona a profitat de faptul ca de aceasta data presiunea nu a fost pe ea, ci pe adversara.

Simona a scapat de eticheta de jucatoare fara Grand Slam in palmares si a putut intra pe teren extrem de relaxata si concentrata la planul de joc.

Aceste doua detalii au ajutat-o pe campioana noastra sa ne arate cel mai bun tenis al ei si sa o scoata din sarite pe Serena cu deplasarea ireprosabila in teren combinata cu loviturile extrem de precise, ce veneau continuu.

Simona a avut un start extraordinar de meci, iar tabela arata dupa 11 minute un 4-0 complet justificat dupa lucrurile petrecute pe teren.

Serena si-a ridicat putin nivelul pe finalul setului, dar Simona a fost de neinduplecat si s-a impus cu 6-2.

Americanca a marit si mai mult ritmul in startul setului secund, a incercat sa o intimideze pe Simona cu strigate disperate si lovituri adanci, dar calmul romancei a facut diferenta.

Sportiva noastra a trecut din nou la conducere in game-ul cu numarul 5, iar avantajul luat s-a dovedit decisiv pentru o finala de Grand Slam pe care romanii nu o vor uita niciodata.

Pentru sportiva noastra, acesta este al doilea turneu de Grand Slam din palmares, dupa cel de la Roland Garros 2018.

In urma acestui rezultat, Simona va urca trei locuri in clasamentul WTA, iar incepand de luni va fi pe 4.

Articole asemanatoare

1 Comment

  1. Mariana Luminița Roșu

    Felicitări, Simona Halep! Talentul, munca și perseverența ta ți -au adus succesul. Meritul este al tău, al familiei tale și al tuturor acelora care ți-au fost alături pe tot parcursul vieții. Mă bucur pentru victoria ta și îți doresc mult succes în drumul tău spre glorie!

Lasa un comentariu